Mandagsvisit


Hvem: Frederikke Stolbjerg, medstifter af  Stolbjerg Copenhagen, om at forfølge sine drømme.

“Vores tre mdr rejse med vores tre børn bekræftede os i, at noget nyt skulle ske med vores liv, og da vi lige havde fået lavet en prototype på vores Infinity Bags hos en lokal thailandsk skrædder, lå det lige til højrebenet at kaste os ud i at starte Stolbjerg Copenhagen. Med bind for øjnene, mod i maven og verdens bedste makker ved min side, føltes det som det eneste rigtige at gøre. En aften skålede vi i en Singha, tog hinanden i hånden og lovede at vi skulle følge vores drømme. Også når rejsen var slut. Følg jeres drømme. Det meste er muligt, for hvad er det værste der kan ske!”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s