Mandagsvisit

Hvem: Nicola Kragh Riis – chefredaktør på ALT Interiør og BoligLiv – samt boligredaktør på ALT for damerne. Nicola sælger desuden gode loppefund på @loppeguld

Jeg brænder for at fortælle historier om indretning og design. Jeg er fascineret af, hvordan vi som mennesker skaber hjem på forskellige måder – hvad der er hygge for den ene, er rod for den anden. Det bedste er, når der sker et skift i tiden, der gør, at jeg pludselig får lyst til en ny farve eller materiale. 

Lige nu er jeg i særklasse vild med mit vitrineskab. Lågerne er gamle vinduer fra Genbyg, en snedker har bygget det, og jeg har selv malet det i samme farve som mit malede trægulv. (i farven grå harmoni fra Jotun). Her har jeg alt mit pæneste service, vaser, kander, skåle osv, og en stor del af det er loppefund. Jeg bytter løbende rundt og skifter ud i tingene, så der er nyt at kigge på.

*Foto af Anitta Behrendt – Portrætfoto Franne Voigt

Til marts-nummeret af ALT Interiør besøgte vi Marlene Bernth fra Gubi, der i dagene inden vi kom, havde malet sine vægge auberginefarvede (i farven black orchid fra File under pop collection). Det var super smukt og inspirerende og min favoritforside indtil videre.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s