Torsdagstour


Hvad:Vikingeskibsmuseet i Roskilde

Vindeboder 12 – 4000 Roskilde.

Museets tema er skibe, søfart og bådebygningskultur fra Vikingetiden.Vikingeskibsmuseets aktivitetsniveau og entrépris varierer hen over sæsonerne, med flest aktiviteter i højsæsonen (maj – september), på helligdage og i skoleferierne.

Som det eneste sted i verden, kan du gå direkte fra oplevelsen af originale 1000 år gamle vikingeskibe ud til Museumshavnen, hvor vikingeskibsrekonstruktioner i fuld størrelse ligger fortøjret. Stig om bord og sejl med ud på Roskilde Fjord!

Tag din familie, kollegaer eller venner med på en helt speciel oplevelse i en historisk ramme, med nutidig søsikkerhed. Fra 1. maj til 30. september, sejles der dagligt ud på Roskilde Fjord med firmaer, foreninger, familier og børnegrupper.

På alle hverdage kan du også besøge det arbejdende bådeværft – året rundt!

Læs mere om Vikingeskibsmuseet og alle aktiviteterne på linket øverst i teksten.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s