Fredagshjem


Hvad:Tapetseret væg hos Julie

Et tapet kan tjene som en stemningsskabende baggrund i din stue, entré, soveværelse eller andre rum i boligen. Men du behøver ikke at tapetsere et helt rum. En enkelt væg kan ændre rummet fuldstændigt – det er nemt, prisvenligt og effektfuldt.

Vælg et lyst og roligt tapet, hvis du har møbler og interiør i larmende farver, eller vælg et vovet tapet, der tiltrækker ekstra opmærksomhed, hvis din indretning er kendetegnet ved at være lys og underspillet – måske med præg af det nordiske og minimalistiske. Prøv for eksempel at:

– bruge tapet på en enkelt væg i rummet

– eksperimentere med forskellige tapeter i samme rum

– at tænke grafiske udtryk og indslag i boligen, når du vælger dit tapet

Her hos Julie, er tapetet brugt i hele børneværelset og giver en enorm stening og ro i rummet, selv i vindueskarmerne. Tapetet blev valgt af husets tidligere ejere for 60 år siden, og rummet var tapetseret, allerede da Julie og hendes familie overtog huset for nyligt, og det får lov at blive for de er vilde med det!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s