Mandagsvisit


Hvem: Victor Jones

Fotograf, som især har kastet sig over streetstyle fotografering og som vil være at finde til alle de store shows og events her under den kommende modeuge.0

Jeg er fotograf, det har jeg været i snart 3 år. Jeg har fotograferet så længe jeg kan huske, men de sidste 3 år har det været min fuldtids beskæftigelse. Jeg er et meget socialt og visuelt menneske, og æstetik er noget jeg vægter højt. Det at skabe noget, er et kæmpe behov for mig, og mode er en af mine store interesser. De fem ting har tilsammen været med til at skabe grundlaget for det jeg laver. Jeg elsker mit job, fordi jeg får lov at udfolde mig kreativt gennem mine billeder og møde så mange nye mennesker hele tiden. Og så har jeg nok altid været bedst til at være min egen boss, så det at være selvstændig og freelance er perfekt for mig. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s