Torsdagstour 


Hvad: Copenhagen Fashion Week • 10 – 14. august

Copenhagen Fashion Week er ikke kun for branchefolk. I de kommende dage er der bl.a. shows, debatter, tøjbytte og udstillinger i København, hvor alle er velkomne.

Magasin er et af nøglestederne under Copenhagen Fashion Festival. Lige over for stormagasinet er der indrettet festival-hovedkvarter, hvor du bl.a. kan få en fornemmelse af fremtidens mode, igennem de designs elever fra designskolen KADK udstiller.

Modeugen handler især om modeshows – og torsdag holder shoppesitet Zalando et stort show med både herre- og damemode.

Det er Emil Thorup, der guider publikum gennem de seks store efterårstrends, som bliver vist på catwalken. Det er gratis at overvære showet, men man skal tilmelde sig på forhånd.

Har du endnu ikke har set Mario Testinos billeder på Kunstforeningen Gl. Strand, så er modeugen det helt rigtige tidspunkt at gøre det på. Ud over den peruvianske mesterfotografs fine billeder af bl.a. Kate Moss, Naomi Campbell, Sienna Miller og Danmarks kronprinspar kan du på museet overvære ’Fashion Talks’. Her vil en række fremtrædende personligheder fra modens og kunstens verden debattere kultur, fotokunst og mode. Fashion Talks finder sted fredag og søndag. 

Lørdag den 13. august omdannes Rådhuspladsen til et kæmpe tøjbyttemarked. Sidste år blev der byttet 6,4 ton tøj under Fashion Exchange. Så der er stor mulighed for at komme hjem med nye fund til garderoben. Du møder op med det tøj, du ikke bruger, og så kan du tage lige præcis, hvad du vil, i de bunker af tøj, som andre har doneret.

På Bremerholm 6 er der indrettet  ’Fashion Lounge’, som forvandler sig til cocktailbar, når mørket falder på. Her kan du nyde en drink og fordøje de nye tendenser.

Apair inviterer desuden til en fest af et danseshow under modeugen. Her bliver den nye AW16 kollektion dansende fremvist. Der vil være DJ, kold rosé, chokolade fra Summerbird og ikke mindst spændende gaveposer. Danseshowet afholdes to gange lørdag d. 13. august kl. 14 og 15.30 foran butikken i Ny Østergade 3.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s