Fredagshjem


Hvor: bohemet terrasse hos kunstneren Eloeil, der er bosat i Israel.

Vores terrasse er ret omskiftelig. Der hænger en del planter i alle de keramiske potter, jeg kasserer pga små fejl og møblerne er loppefund og reparerede gadefund. Min mand skulle vænne sig til min forkærlighed for at istandsætte “gammelt skrammel”. Terrassen er faktisk for varm at sidde på fra om eftermiddagen. Men lyset er fantastisk! Det er lyset i vores hus, jeg elsker mest. Specielt eftermiddags- og aftensolen hjælper på alt.

Det rette lys kan gøre selv rod lidt smukkere. Og vi har ofte en del rod i vores hus, så det er heldigt. Indenfor finder man også en del ting jeg har loppet eller fundet, blandet med arvestykker, IKEA og et par enkelte investeringer. 

På billedet er en briks jeg fandt på gaden. Madrassen er dækket af stof fra Thailand og på muren en af mine væg mobiler af keramik. Tingene må godt være lidt brugte, lidt rustikke og ha en fortid. Specielt udenfor hvor solen og varmen her kan være ret hårdt for både træ, metal og tekstil.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s