Torsdagstour 

Hvad: I bike Copenhagen

Find vej på cykel i København. Appen kender alle de gode cykelsmutveje og ved hvilke parker du må cykle i, og hvor du blandt andet lovligt må cykle mod ensretningen for biler. Appen virker i hele landet, hvor du nemt finder de hurtigste cykelruter og hvis du har ladcykel, kan du ved at trykke på ladcykelikonet få ruten tilpasset til din cykel, fx. ruter uden trapper, cykelbomme og snævre passagerer. Appen finder også om muligt grønne stier, super cykelstier og veje uden brosten. Log ind og gem dine favoritsteder.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s