Mandagsvisit 

Hvem: Mette Helena Rasmussen – kunstner, stylist og indehaver af Retrovilla.

Mette Helena har en baggrund som billedkunstner fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstkoler. “farver og kompositioner er som et sprog for mig. Jeg lever i en næsten lydløs verden og hører aldrig musik, men jeg tænker i billeder hele tiden og kan nemt få min aften til at gå med at suge inspiration på forskellige sites”.

“Lige nu forbereder jeg Dyrups 2017 katalog, og det er en drømmeopgave for en stylist som mig. Mine naboer har givet mig lov til at prøve farverne af i deres lejlighed, så vi kommer hinanden (endnu mere) ved lige nu”.

Hver uge flyver Mette Helena til Aalborg, fordi hun er midt i optagelserne til Nybyggerne III, der kommer på TV2 primo 2017. “Det er meget inspirerende at følge de 4 nye kreative og engagerede par. Jeg har kæmpe stor respekt for den energi, de lægger i indretningerne. Det er et kæmpe stort arbejde at indrette et rum på 3-6 dage – og gøre det i 8 uger”.

På fredag deler Mette Helena et billede fra sit eget hjem her på Copenhagen Notes.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s