Fredagshjem


Hvad: spisestue og køkken hos Mette Helena Rasmussen

For mig er spisestuen i dag mere et arbejdsrum end en spisestue, og det er sjældent det er så flot ryddet op som på billedet.

Bordet og stolene i er fra OK Design sammen med George Nelson lamper fra Casashop. Væggen er malet lys grå med Limurt fra Dyrup. Den anden væg i stuen er malet med Como Eilersen fra Flugger. Kunsten er fra alle mulige steder – meget fra de kolleger jeg gik på kunstakademiet sammen med.

Jeg er rigtig rigtig glad for de 3 forskellige røvdyre lamper over spisebordet – og så selvfølgelig al min kunst.

Mit køkken har skiftet looks flere gange i den korte tid jeg har boet her, fordi jeg har haft så svært ved at beslutte mig og fik lyst til at prøve det hele af. 

Jeg ville gerne skabe et lidt anderledes køkken, hvor alle mine smukke loppefund kunne få fuld fokus. Derfor fik jeg en stor åben reol til mine ting. Men der kommer hele tiden mere til, så det er ikke helt så picture perfekt som det har været.

Jeg er meget meget glad for mine Brooklyn fliser, der går hele vejen op. De er en totoal installation i sig selv.

 Køkkenet er fra JKE Design, fliserne er fra Mosaikhjørnet, lamperne er fra Roomstore og reolen er fra Trævarefabrikernes Udsalg. Rullebordet er fra OK Design.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s