Fredagshjem 

Hvad : Et strejf af botanik. Unik keramik og loppefund på væggen.

I sidsels sommerhus hænger disse ting siden om side om side. De fine planteophæng er et samarbejde mellem blomsterbutikken Blomsterdrøm og kunstneren Bjarni Sigurdsson. Alle ophæng er håndlavede og de fåes i et hav af farver. Bjarnis islandske rødder kan tolkes i de organiske former og det rå finish. Skoletavlen med botanik-lære er et loppefund og det lyserøde ornament med blomsteraftryk  er lavet af keramiker Mette Marie Bang, hvis unikke designs også er håndlavet – med inspiration “i det normale, det simple og det forståelige. – i hverdagen”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s