Mandagsvisit


Hos: Vi har besøgt KARTOTEK-pigerne Julie og Signe i deres smukke kontor/showroom. 

Filosofien bag KARTOTEK om at sænke  tempoet i hverdagen, og finde de små øjeblikke der føles særlige og hvor man er i fred med sig selv, skinner tydeligt igennem når man allerede første gang sidder med et af deres smukke papirvarer i hånden -og i ligeså høj grad når man træder ind af døren til deres fine, gennemførte univers.

KARTOTEK er et københavnsk baserede papirvaremærke, som lancerede første kollektion i foråret 2015 med en række papirprodukter herunder notesbøger, notesblokke, lykønskningskort og kalendere, i det fineste skandinaviske papir, produceret i Europa – og vi er vilde med det!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s