Tirsdagstip • Giveaway


Hvad: SARD Kopenhagen

SARD Kopenhagen er udviklet af Charlotte Kasandra Tørnby, som er Cidesco kosmetolog, uddannet kropsterapeut og har mere end 20 års erfaring med konventionel hudpleje.

I 2011 udviklede Charlotte konceptet omkring SARD Kopenhagen, som er en multifunktionel, dansk udviklet og produceret produktserie, baseret på 100% rene naturlige olier og ingredienser, tilpasset alle hudtyper og behov – også de særlige sensitive. Basisolierne argan, mandel og abrikoskerne udgør fundamentet og retter sig til de enkelte hudtyper og behov. Nøgleordene er mildhed, effektivitet og øjeblikkelig effekt, og du kan sammensætte eget hudplejeprogram og kombinere produkterne på tværs af hinanden.

Produkterne er rige på essentielle fedtsyrer, de samme som kroppens, og er frie for syntetiske indholdsstoffer, parabener og petrokemiske stoffer. Produkter og emballage er fri for phtalater og andre hormonforstyrrende stoffer. Emballagen er biologisk nedbrydelig eller genanvendelig

Selvom SARD kopenhagen er et relativt nyt mærke, har flere af produkterne allerede gjort sig bemærket og høstet priser til blandt andet Danish Beauty Award.
Nyest i SARD familien er Balancing Shampoo og balsam, som er lavet på naturlige ingredienser der plejer både hår og hovedbund. Du og en ven/veninde har muligheden for at vinde SARD Kopenhagens nye shampoo og balsam i en give away på vores instagram.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s