Mandagsvelvære

Morgenyoga.

Morgenen er det bedste tidspunkt for yoga. 

En helt særlig tilstand af ro og indadvendt opmærksomhed hersker i din krop, når du vågner om morgenen. Det skal du udnytte, det er nemlig det bedst tænkelige udgangspunkt for yoga og meditation. Sæt 10-20 minutter af og start dagen med nogle få rolige øvelser, der giver dig energi, balance og holder dig stressfri resten af dagen.

Det er de færreste af os, der udnytter muligheden for at starte dagen på en energigivende og rolig måde. I stedet kaster vi os ud af sengen og skynder os ud af døren med stiv lænd, kort åndedræt og kaffe i hånden. Morgenyoga behøver ikke at være et langt intensivt program. Det kan sagtens bestå af få øvelser. Lidt kærlig opmærksomhed til hele dit nervesystem og som gør dig klar til at møde dagens udfordringer med en mere bevægelig krop, et roligt åndedræt og et balanceret nervesystem.

Vi startede dagen på Kurhotel Skodsborg med en yogatime hos dygtige Mikael Steinhausen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s