Torsdagstour


I juni overtog Frederik Bille Brahe, en af Nyhavns mest ikoniske restauranter, nemlig restaurant Havfruen. Med hans ankomst fik klassiske retter som fiskefrikadeller og østers et helt nyt frisk og moderne udtryk. Frederik er kok og ejer i forvejen Atelier September i Gothersgade.

Maden er udsøgt og restauranten er virkelig et besøg værd. Det maritime fornægter sig heller ikke. Hverken i indretningen eller i menuen, og restauranten er noget af det tætteste, vi i Danmark kommer på en autentisk udgave af de type østersbarer og fiskerestauranter, som man kender fra Paris.

Restaurant Havfruen, Nyhavn 39

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s