Tirsdagstip • Giveaway

Der er lækkerier i spil fra Rudolp Care.

Du og en veninde kan nu vinde hvert et sæt med en Body balm og Lip balm kit fra Rudolph Care.

Det eneste du skal for at deltage er skrive på vores Instagram profil hvem du ønsker skal vinde det andet sæt, og så skal begge parter følge Copenhagen Notes og Rudolph Care på instagram. 

Acai Body balm er en eksklusiv og ekstremt nærende luksuskur til de dage, hvor du vil forkæle din hud lidt ekstra. Den har exceptionelt fugtbevarende og lindrende egenskaber, som især skyldes et rigt indhold af sheasmør, der er fyldt med essentielle fedtsyrer og vitamin A, E og F. Nærende økologiske olier fra kokos, jojoba, mandel, oliven og acai giver dybdevirkende fugt og styrker hudens smidighed og elasticitet. Bivoks giver balmen den lækre, bløde konsistens og efterlader huden med en smuk glød.

Lip Balm Kittet er det perfekte gør-det-selv-sæt til børn og kreative sjæle! Lav din egen økologiske og Svanemærkede læbepomade – med eller uden farve. Lip Balm Kit er fyldt med udvalgte økologiske råvarer – og er certificeret med Cosmos, Svanen og AllergyCertified for at sikre miljøet og din sundhed. Der er nok til 4 smukke læbepomader, og i æsken får du også krukker, fine gaveposer og klistermærker, så du kan pynte læbepomaderne, når de er færdige.
Økologisk sheasmør plejer, fugter og blødgør selv de tørreste læber. Økologisk bivoks giver læbepomaden en fast konsistens og en mild duft af honning. Den røde glimmerfarve er lavet af naturlige mineraler. Jernoxid giver den smukke farve, og det naturlige mineral Mica får læbepomaden til at skinne og glimte. Derudover behøver du kun en pande, olie og honning.
Derudover donerer Rudolph Care et Lip Balm Kit til udsatte børn og deres familier, hver gang du køber et i november og december, da ikke alle børn er sikret en hyggelig juleaften med julemad og julegaver.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s