Fredagshjem

Indretning med rå murstensvæg.

En murstensvæg giver en rå og industriel New Yorker-vibe, og lidt mere kant til rummet – samtidigt med at det giver indtryk af et lidt mørkere rum, idet væggen ikke afspejler lyset på samme måde som en malet væg. Væggen tager meget opmærksomhed og fylder meget i et rum, så giv den lov til at tale for sig selv, og pas på med at hænge noget på den – og lad de andre vægge i rummet være forholdsvis  simple. 

Når du vælger indretning af rummet, er det vigtigt, at det harmonerer med væggens farve, idet væggen fylder en del i rummet og det er vigtigt, at de andre farver i indretningen ikke clasher for meget med murstenene. Møblerne må meget gerne være simple og fortsætte de rene linjer, så de ikke fylder for meget. Som her med det ubehandlede træbord og 7’er stole fra Fritz Hansen omkring.

For lignende stole se her

For lignende bord se her

Lysestage og duftlys er fra Ellos

Vasen er fra Lyngby Porcelæn

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s