På tur

Træt af Danmarks grå vintervejr?

Vi er taget til Fujairah, som både er en by og en af de 7 arabiske emirater i Mellemøsten. Fujairah byder på seværdigheder som Al Badiyah Moskeen, Fujairah Castle, masser af vandsport og almindelig turistoplevelser som kamelridning og hajsafari, men Fujairah byder i høj grad også bare på solferie, lækker mad og skønne markeder. Man kan nemt selv planlægge en tur, men selskaber som fx. Apollo har også rejser dertil, hvor alt glider nemt og er arrangeret for én, og priserne er ganske fornuftige.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s