Tirsdags Tour 

Naturcenter Vestamager er et stort dejligt naturområde på Kalvebod Fælled. Der er mange forskellige aktiviteter og naturlegepladser at boltre sig med. Blandt andet Arken, som er et stort legeområde for børn formet som et skib. Man kan låne cykler, se på naturudstillinger i de fine træhuse, der ligger spredt rundt i området, udforske naturlegepladsen Himmelhøj og få svar på sine spørgsmål hos en af naturvejlederne. Man kan spise medbragt mad og Naturcenter Vestamager sørger for, at der altid er brænde til at tænde bål med på de forskellige bålpladser, så familerne kan grille eller bage snobrød, riste popcorn eller lignende. I kernen af Naturcenter Vestamager, er der et oplevelsescenter, hvor børnene kan tegne, forske, klæde sig ud og udenfor er der vandhaner, så der altid er frisk koldt vand til både dyr og mennesker. Der kan købes kaffe i naturcentret.

Granatvej 3-9, 2770 Kastrup

Der er 6 timers gratis parkering hvis man kommer i bil, eller ca. 10 min. gang fra metro st. Vestamager.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s