NATURA SIBERICA X ORGANICUP GIVEAWAY 


2 heldige piger kan nu hver vinde dette flotte sæt fra Natura Siberica & Organicup.

Begge sæt består af den revolutionerende menstruationskop fra Organicup, samt Blanc de Noir Radiance Night Face Cream & Blanc de Blancs Intense Hydration Day Cream fra Natura Sibericas Copenhagen serie – Så er der pleje til både foroven og forneden. 

Natura Siberica er et unikt, økologisk brand baseret på vilde urter, der er høstet i den stærke, uberørte sibiriske natur. Brandet har kendte europæiske certificeringer som ICEA, ECOCERT, COSMOS og de producerer naturlige hudplejeprodukter til ansigt, hår og krop til en virkelig flot pris i fine emballager. 
Blanc de Noir Radiance Night Face Cream fra Natura Siberica Copenhagen serien giver fugt og nærer huden mens du sover. Med hyaluronisk syre, vitaminer og mineraler, har den gode antiaging egenskaber. 
Blanc de Blancs Intense Hydration Day Creamu er ren forkælelse til din hud. Den indeholder ekstrakt af vindruekerneolie og omega-6 fedtsyrer, der nærer og plejer i dybden. Den milde formel gør sig velegnet til alle hudtyper, da den fugtgiver og har en regenererende virkning. Med Blanc De Blancs Day Face Cream kommer din hud i balance, føles fastere og smidigere. Begge cremer har smukke Københavner motiver på indersiden af æskerne.

OrganiCup er den revolutionerende menstruationskop der opsamler menstruationen, så du slipper for gener som lugt, udtørrethed, svamp og smerter.

Din menstruationsperiode bliver ukompliceret og er desuden økonomisk fordelagtig, da den nedsætter brugen af bind og tamponer. 
Organicup holder i op til 10 år og kan bruges i op til 8 timer ad gangen.
Læs om hvordan du deltager på vores instagram.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s