Zentabox • Giveaway

Zentabox er dit personlige kosttilskud, helt enkelt – Det du har brug for, intet andet. Fremstillet af suveræne råvarer, uden kompromis. Zentabox er 100% danskejet og alt er designet, produceret og pakket i Norden. 

Zentabox’ mission er at det skal være let at finde ud af hvilke kosttilskud man har behov for. Ligesom det skal være let at finde ud af hvad man ikke har brug for! Råvaren skal være i orden. Så naturlig som muligt, så få som muligt, og i den mængde der er skal til, for at opnå en effekt, og det har du og én du holder af nu mulighed for at vinde en måneds forbrug af. Læs mere om hvordan du deltager i giveawayen her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s