Urtekram • Giveaway

I dag har du og en veninde mulighed for at vinde disse lækre sager fra Urtekram.

Tilbage i 1972 hvor pionerånd, fællesskabsfølelse og miljøbevidsthed spirede frem. Økologien var stadig kun på begynderstadie, ulandskaffen havde ikke drømt om at skulle blive omdøbt til fair trade og alt dette var en idealistisk hjertesag for de få, blev tiden hvor Urtekrams grundlæggere, Lisbeth Damsgaard og Ronnie McGrail, startede på en rejse, der skulle gøre hele Danmark meget mere grøn og bevidst.

Lisbeth Damsgaard og Ronnie McGrail startede med en lille urtekræmmer-butik på stenbroen i København. Her solgte de lidt af hvert, men alt sammen med fokus på den naturlige, enkle og rene livsstil. Iværksætterånden tog hurtigt fat i de to økologiske pionerer, og snart var butikken afløst af grundlæggelsen af virksomheden Urtekram. 

I begyndelsen af 1990’erne skete der for alvor en udvikling, der var med til at sætte skub i udbredelsen af økologien, især i de større danske byer. Og Urtekram var med i front, da Coop besluttede at økologien for alvor skulle være mainstream. I dag sælges produkterne i stort set alle supermarkeder og helsekostbutikker. 

Og der er mange forskellige varianter af sagerne fra Urtekram – dem kan du vinde et lille udpluk af.

Hop over på vores instagram om find ud af hvordan du får fingrene i lækkerierne.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s