Davines giveaway

Davines Your Hair Assistant serien er udviklet af Top – hårstylist Angelo Seminara!

Vi er på Copenhagen Notes selv store fans af produkterne, som giver dig det perfekte udgangspunkt for at skabe en salonlækker blow out, hjemme hos dig selv!

Davines Your Hair Assistant serien består af shampoo, conditioner, blow dry primer, definition spray og en volume creator.

Davines Prep Shampoo, er en plejende shampoo, der blidt renser håret rent for produktrester. Håret efterlades blødt, luftigt og gennemplejet. Den er velegenet til alle hårtyper og indeholder ingen parabener eller sulfater.

Davines Your Hair Assistant – Prep Rich Balm, er en ekstra nærende og fugtgivende conditioner, og er derfor perfekt til skadet/ svækket hår, der har brug for pleje og genopbygning. Den genopretter hårets naturlige blødhed, samt giver nyt liv til stresset og dehydreret hår. Indeholder ingen parabener.

Davines Prep Mild Cream, er plejende og blødgørende conditioner, som fugter i dybden, og efterlader håret silkeblødt og glansfuldt, samt let at rede ud. Den indeholder ingen parabener eller sulfater.

Davines Your Hair Assistant – Volume Creator Duo Pack er en gaveæske, indeholdende en hårpudder og en påførings børste. Børsten er specielt designet til påførring af pudderen. Dette sikre perfekt og præcis påføring hver gang. Den er velegenet til alle hårtyper, der ønsker ekstra fylde og volume.

Davines Your Hair Assistant Blowdry Primer er en tonic spray, der skaber volumen, mindsker elektrisk og klasket hår, samt beskytter mod alle former for varme og tilføjer et naturligt shine til dit hår – og så mindsker den tørringstiden når du føntørrer dit hår!

Davines Your Hair Assistant Definition mist separerer hårstråene og får dem til at fylde lidt og være lidt mere rodet på den lækre måde. Produktet mindsker også elektrisk og klasket hår og tilføjer shine, der får frisuren til at holde hele dagen.

Og nu har både du og en veninde altså muligheden for at vinde alle de lækre produkter, der er beskrevet ovenover – Hvordan, kan du se på vores instagram, lige her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s