LÆKKER GIVEAWAY MED KARMAMEJU

Vi har den lækreste giveaway på højkant til 3 heldige vindere, der hver især kan vinde både en blaze & en mini booster balm fra karmameju.

BLAZE / POWER POTION 03 er en

naturlig, aromaterapeutisk roll-on, der er udviklet til at stimulere, pleje og lette spændinger, som nakkespændinger, hovedpine og ømhed i kroppen med dynamiske, økologiske og virkningsfulde ingredienser.

Nakkespændinger, hovedpine og ømhed i kroppen er et hverdagsproblem for mange. Timer foran skærmen, afbrudt nattesøvn og hektiske dage med mange gøremål er eksempler på, hvad der kan belaste vores krop og forårsage ubehag.

BLAZE power potion 03 påføres direkte på huden. Den lindrende aromaterapeutiske sammensætning plejer huden og arbejder i dybden, hvor frigivende varme eller kulde vil opleves kort efter påføring på huden. Anvend med eller uden massage og gerne i kombination med BOOST balm 03.

BLAZE indeholder blandt andet djævleklo, arnica, mentol, kamille, kamfer, økologiske hvedekim- og olivenolie, aloe vera og rosmarin-ekstrakt.

MINI BOOST / BALM 03 er en dynamisk, blødgørende og energigivende salve til kroppen, som plejer tør hud, stimulerer blodcirkulationen, varmer ømme muskler og lindrer trætte fødder.

Kamfer, eukalyptus, mentol, enebær, frankincense og lavendel stimulerer og varmer ømme muskler, hjælper til at rense luftvejene ved forkølelse, og mildner hovedpine og ubehag ved sygdom.

BOOST er en stimulerende og energigivende salve til hele kroppen, som plejer tør hud og trætte fødder. BOOST er desuden fantastisk til kropsmassage og salven giver sindet klarhed, fokus og energi.

Karmamejus balms er 100% fri for petrolatum og andre mineralske olier og er helt uden konservering.

Læs mere om Karmameju og de forskellige produkter her, og se hvordan man deltager i giveawayen på vores instagram her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s