annonce & give away 

Benamor’sk

Benamôr blev grundlagt i Lissabon i 1925 af en mystisk apoteker, som kreerede mirakuløse salver i sit laboratorium på Campo Grande No.187. Han pakkede salverne i smukke art deco tuber, og de blev øjeblikkeligt et hit blandt portugisiske skønhedsikoner, heriblandt Dronning Amélie, som var en af mærkets allerstørste fans. Et århundrede senere bliver Benamôrs produkter stadig produceret på sin egen fabrik og udviklet i sine egne laboratorier med høj kvalitet af klassiske kosmetiske, naturlige ingredienser. Nogle af opskrifterne er uændrede siden 1925. Idag er Benamôr et af Portugals højest elskede beauty brands, som med respekt for historien stadig fornyer sig med uimodståelige skønhedsrecepter.

Lidt om produkterne

Allantoin bodylotionen er spækket med den ikoniske, blødgørende ingrediens, allantoin. Den ultralette formel, der er beriget med økologisk citronekstrakt, udglatter øjeblikkeligt huden og efterlader den blød, forfrisket og afbalanceret. Velegnet til normal og tør hud. Formlen indeholder 83% ingredienser af naturlig oprindelse. 300 ml.

Rose Amélie Miracle Dry Oil er en unik blanding af omhyggeligt håndplukkede rosenknopper og olier: Argan, solsikke og sød mandel. Rose Amélie Miracle Dry Oil er Benamôrs hemmelige opskrift til silkeblødt ansigt, krop og hår. Et par dråber af denne nærende og delikat duftende olie vil give dig finere, strålende og sundere udseende hud …øjeblikkeligt! 100 ml.

Håndcremen. Benamôr har lavet originale skønhedsrecepter i Lissabon siden 1925. Den delikat duftende Jacarandá er opkaldt efter Lissabons ikoniske træ, som pryder byen med sin elektriske lilla blomst i få dyrebare dage hvert forår. Beriget med aloe vera, fugter den silkeagtige konsistens som ingen anden med en uimodståelig duft! Garanteret 100% Portugisisk! 50 ml.

Créme de Rosto er mirakel ansigtscremen. Opskriften er forblevet uændret siden 1925! Den unikke blanding af anti-bakterielle ingredienser kombineret med rosens rensende effekt giver huden øjeblikkelig rosenrød glød. Den kan med fordel anvendes som en S.O.S. creme og er desuden en fremragende primer under makeup! Dermatologisk testet og godkendt af portugisiske skønheder. 50 ml.


Benamôrs nyeste læbeopskrift, Créme de Lábios, er fyldt med kokosolie, sheasmør, kærlighed og omsorg for at gøre tørre læber kysseklar med det samme. 10 ml.

Give Away

Alle de lækre produkter til en samlet værdi for begge gevinster på 1420,- kan du og en du holder af vinde på vores Instagram lige her.

Læs mere om lækker hudpleje her.