Giveaway / Annonce

I denne uge kan dig og en veninde vinde en lækker pakke med produkter fra svenske IDUN Minerals. Jer som følger jævnligt med ved nok, at vi over årene har vist begejstring for IDUN. Derfor er vi super glade for at kunne sætte to lækre pakker på højkant.

Hver pakke består af:

  • LIV mascara, som er IDUNs nyhed her i 2020 og den blev lanceret på kvindernes internationale kampdag d. 8. marts. Mascaraen giver dig fyldige, lange og smukt buede vipper med masser af volumen. LIV mascara er vegansk og den indeholder jojobaolie, der styrker og fugter vipperne. Emballagen er fremstillet i et materiale, der minimerer mascaraens vægt og materialeforbrug, hvilket reducerer kuldioxidemissioner ved transport. Derudover er det nemmere, at genanvende emballagen, da alt plasten er fremstillet af samme materiale. Både emballage og formel er produceret i Europa.
  • Solstråle Alt-i-En ansigtscreme med SPF25 er en kombineret dagcreme og primer, der fugter og udglatter huden og beskytter den med SPF25, der beskytter mod både UVA- og UVB-stråler. Cremen indeholder 3% niacinamid (vitamin B3), som styrker hudens barriere, gør hudtonen mere ensartet samt reducerer synligheden af porer og fine linjer.
  • Lip Gloss Cornelia er en højpigmenteret lipgloss i intens farve. Den indeholder blødgørende og nærende multebærolie, der giver en behagelig følelse og lang holdbarhed. Den indeholder også jojobaolie og E- vitamin. Lip glossen kommer i 12 forskellige farver og så er den parfumefri.
  • Blush Åkerbär er en presset mineral pudder rouge. IDUN Minerals blush er formuleret med højrensede mineraler og er velegnet til alle hudtyper, også sart hud.

Læs meget mere om IDUN her, eller deltag direkte i konkurrencen på vores iinstragramprofil her.

solcreme fra idun