Capsule, bæredygtighed og skarpt design – mød Mai Andersen fra danske ITEM STUDIO

Allerede da vi træder ind i Mai Andersens smukke hjem kan vi tydeligt se og nærke hendes helt særlige – og stærke smag og stil.

Mai selv udstråler en utrolig karisma, og ser både cool og enormt elegant ud i sit eget mærke.

Bagom Item Studio

Mai Andersen er grundlæggeren bag ITEM STUDIO. Mai er uddannet tøjdesigner ved Design School Kolding og har arbejdet i den danske modebranche, inden hun selv skabte sit eget brand. Blandt andet som design assistent hos Henrik vibskov og i udviklingen af Modezonen – som Copenhagen Fashion Summit udspringer af.

Rejsen med ITEM startede med en vision om at skabe den perfekte kollektion af basis tøj til garderoben, men den kreative proces har ført Mai til en bredere vision af tøjet til kvinder. Hvilket betyder, at hun nu designer wardrobe essentials i effortless stil.

Mais mission med ITEM STUDIO er at skabe værdi for kvinder, uden at blive fanget i branchens fast-moving trends med nye kollektioner hver anden måned – og tøj der kun bruges enkelte gange.

Tidløs Capsule Kollektion

ITEM STUDIO er tidløst tøj til den moderne kvinde med øje for smukt design.

Målet med brandet er at skabe signaturgenstande, der vil blive de mest elskede i garderoben på tværs af årstider.

ITEM STUDIO har en tidløs æstetik med et moderne touch, og alligevel forankret i en klassisk designtradition. Fokuset ligger i smukke silhuetter, fine strukturer og karakteristiske detaljer.

Målgruppen er kvinder mellem 25-60, interesseret i æstetik og kunst, og som har deres egen stil. Ikke nødvendigvis trendorienteret kvinder, men til dem der har et ønske om en garderobe, de selv sætter efter egen smag.

Lang holdbarhed

ITEM STUDIO præsenterer to årlige kollektioner (A/W & S/S) med et udvalg af basistøj. Alt tøjet er af virkelig god kvalitet, og det er samtidigt let at have på og at pleje. Samtidigt er der en kompromisløs opmærksomhed på detaljer, så det appellerer til at blive båret igen og igen. Tøjet designes i naturlige materialer, som bomuld, uld og silke der passer til årstiderne.

Mais mål er at tøjet udover at ligge på

ITEMS egen webshop i løbet af nogle år også vil ligge i forskellige butikker, i egen butik og hos internationale webshops.

BÆREDYGTIGHED FOR ITEM STUDIOS

Holdbart tøj i høj kvalitet, der ikke går af mode, er nøglen til at gøre moderne mode bæredygtig.

Hos ITEM stræbes der efter at lave design, som kvinder vil have i deres garderobe i årevis

Der arbejdes desuden med tekstiler, der er certificeret organiske i henhold til globale standarder, herunder miljømæssige og sociale kriterier.

capsule collection

Kun bæredygtige materialer, kun det mest nødvendige, og kun ting der ældes pænt. Bomulden er økologisk, ulden er indfarvet med mindst mulig miljøskadelig metode. Der bruges kun tekstiler som allerede er lavet. Mai får ikke lavet egne metervarer – og kollektionen er lille, så der ikke skabes en masse rest.

Hvis du, ligesom vi – også er vild med ITEM STUDIO, så glæd dig til næste uge, hvor vi i samarbejde med Mai har en lækker giveaway på højkant.

Tak fordi du læste med:)