Annonce for JURENKA

I denne uge kan dig og en veninde vinde en hel hudplejeserie fra det danske mærke JURENKA. JURENKA Organic Body Care er et økologisk brand, som lancerede deres første produkter i 2017, så de er forholdsvis nye på markedet. Da vi læste om deres historie, var vi hurtigt overbeviste om, at den skulle fortælles her på kanalen, da det er lige i Copenhagen Notes’ ånd.

Økologiske råvarer og bæredygtighed er omdrejningspunktet hos JURENKA, og alle produkter fremstilles lokalt på Fyn. Der produceres kun små partier af gangen, så du som slutbruger er sikker på at få friske produkter, og ikke mindst for at så lidt som muligt går til spilde.

JURENKA er kompromisløse, når det kommer til ingredienser, så alle råvarer er ECOCERT-certificerede – og det samme er emballagen. Produkterne kommer i smukke og elegante Miron glas som den gennemgående emballage i serien. Glas er en af de mest naturlige emballageformer, det er genanvendeligt og det mørk-lilla Miron glas har yderligere den fantastiske effekt, at produkternes holdbarhed forlænges med måneder, da lys ikke trænger igennem og skader de naturlige produkter.

Hvad er historien bag JURENKA?

Grunlægger Gabrielle Schimko blev i 2014 ramt af brystkræft. Ret hurtigt i behandlingsforløbet med kemo ændrede hendes hud sig kolossalt. Det var umuligt for hende at finde cremer, som kunne afhjælpe hudproblemerne, og da hun undersøgte produkter til bunds fandt hun hurtigt ud af, at mange af dem var fyldt med ingredienser, som hun ikke ville bruge på sin krop. Hun fandt også ud af, at man kune kalde en creme økologisk, på trods af et fåtal af økologiske ingredienser.

Derfor satte hun sig for at producere en økologisk, naturlig hudplejeserie, som hun selv kunne stå indenfor, og som hun kunne bruge på sin hud, som var medtaget af kemobehandlingen.

Navnet JURENKA kommer fra Gabrielles farmor, det var hendes ungpigenavn.

Hvem målretter JURENKA sig til?

“Serien er udviklet til dig – med normal hud, med sensitiv hud, eller med tør hud. JURENKA er baseret udelukkende på aktive ingredienser fra rene, naturlige råvarer. Vi går langt uden om problematiske stoffer, vi aldrig selv ville byde vores hud. Og vores mål er at holde fast i at hvert eneste produkt skal være 100% naturligt og så økologisk som muligt. Vi siger det, som det er – så du ved, hvad du vælger.” – Grundlægger Gabrielle Schimko

Hvad kan du vinde?

Der er to serier på højkant, så du kan dele præmien med en, du holder af. Serien består af følgende (og hvis du klikker på navnet, kan du læse om hvert enkelt produkt):

Læs meget mere om hudpleje på JURENKAs spændende blog. Deltag i give away’en på Copenhagen Notes instagramprofil.

jurenka økologisk hudpleje