Davines til dit hår

//Davines til dit hår

Davines til dit hår

Reklame

Davines Your Hair Assistant serien er udviklet af Top – hårstylist Angelo Seminara!

Vi er på Copenhagen Notes store fans af produkterne, som giver dig det perfekte udgangspunkt for at skabe en salonlækker blow out, hjemme hos dig selv!

Davines Your Hair Assistant serien består af shampoo, conditioner, blow dry primer, definition spray og en volume creator.

Davines Prep Shampoo, er en plejende shampoo, der blidt renser håret rent for produktrester. Håret efterlades blødt, luftigt og gennemplejet. Den er velegenet til alle hårtyper og indeholder ingen parabener eller sulfater.

Davines Your Hair Assistant – Prep Rich Balm, er en ekstra nærende og fugtgivende conditioner, og er derfor perfekt til skadet/ svækket hår, der har brug for pleje og genopbygning. Den genopretter hårets naturlige blødhed, samt giver nyt liv til stresset og dehydreret hår. Indeholder ingen parabener.

Davines Prep Mild Cream, er plejende og blødgørende conditioner, som fugter i dybden, og efterlader håret silkeblødt og glansfuldt, samt let at rede ud. Den indeholder ingen parabener eller sulfater.

Davines Your Hair Assistant – Volume Creator Duo Pack er en gaveæske, indeholdende en hårpudder og en påførings børste. Børsten er specielt designet til påførring af pudderen. Dette sikre perfekt og præcis påføring hver gang. Den er velegenet til alle hårtyper, der ønsker ekstra fylde og volume.

Davines Your Hair Assistant Blowdry Primer er en tonic spray, der skaber volumen, mindsker elektrisk og klasket hår, samt beskytter mod alle former for varme og tilføjer et naturligt shine til dit hår – og så mindsker den tørringstiden når du føntørrer dit hår!

Davines Your Hair Assistant Definition mist separerer hårstråene og får dem til at fylde lidt og være lidt mere rodet på den lækre måde. Produktet mindsker også elektrisk og klasket hår og tilføjer shine, der får frisuren til at holde hele dagen.

 

By |2019-01-07T20:41:54+01:00november 1st, 2017|Skønhed|0 Comments

Leave A Comment

%d bloggers like this: