Annonce for Rabens Saloner

I denne uge er der en helt særlig og virkelig eksklusiv give away på højkant til dig og en du holder af. I kan nemlig vinde de virkelig smukke og farverige madrasser fra Rabens Saloner, som du kan se på billedet herover.

Madrasserne kan bruges til flere ting. Læg den for eksempel på din daybed, eller hav den liggende på gulvet, så der altid er et godt spot, hvor du kan hygge dig med dine eller besøgende børn. Hvis du stabler flere på hinanden i forskellige farver og tilsætter nogle puder, vil du få den mest charmerende sofa. Eller hvad med at tage den med ud på den udendørs pallesofa til sommer?

Madrasserne måler 90×200 cm og kommer i fem forskellige farver. Dertil findes de også i de smukkeste mønstre, så dem må I forbi butikken og se. De er lavet af bomuld.

Du kan også følge Rabens Saloners instagramprofil og se flere billeder med madrasserne og alt det andet. Du kan også tjekkes deres webshop ud lige her.

Deltag I give away

Hvis du vil deltage i Rabens Saloners giveaway, så skynd dig over på vores egen Instagramprofil, og se hvordan – du finder give away’en LIGE HER >3

OBS – Madrasserne skal vinderne selv hente på Amerikavej.

rabens saloner madras

Har du læst vores andre artikler om Rabens Saloner, der tager dig med bag kulisserne?