GIVE AWAY MED YROLÍ SKINCARE

Hjem/Bæredygtighed, Skønhed/GIVE AWAY MED YROLÍ SKINCARE

GIVE AWAY MED YROLÍ SKINCARE

Yrolí Skincare give away

Yrolí Skincare er et dansk, bæredygtig og meget ansvarligt hudplejemærke baseret på stærke værdier og et mål om at være nytænkende og skabe forandring.

Ambitionen er at ændre måden hvorpå hudpleje forbruges – og inspirere til at tænke i kvalitet, agere bæredygtigt og mindske overforbrug.

Yrolí Skincare blev grundlagt i 2018 af Trine-Lise Buestad og Jette Nørgaard Haulrig.

Y – WHY

Målet for Yrolí Skincare er at gøre en forskel, med udgangspunkt i den nyeste tilgængelige teknologi – og ønsket om at skubbe skønhedsbranchen i en mere bæredygtig retning, samt motivere til mindre forbrug.

Drømmen er at påvirke kommende generationers liv ved at udfordre den måde, man traditionelt set har tænkt hudpleje – Motivere til at forbruge mindre og træffe de rette valg, samt gøre hudpleje mere simpelt end den er i dag ved hjælp af potente og virksomme ingredienser, der er certificeret og testet ud fra den højeste standard.

GODT FOR MENNESKER OG VORES NATUR

Yrolí Skincare har fokus på dig og på miljøet. Udover at skabe de bedste hudplejeprodukter, er Yrolí drevet af at beskytte miljøet, og tænker derfor socialt og handler også lokalt. Ingredienserne stammer fra naturlige kilder og dyrkes, høstes og produceres med omtanke for, hvordan miljøet påvirkes både lokalt og globalt.

Yrolí gør desuden op med den kønsstereotype tilgang og den konventionelle hudplejeindustris diktering af behov.

BRUG MINDRE & VÆLG RIGTIGT

Yrolí Skincare er enkel og intelligent hudpleje i et gennemtænkt sortiment. Alle produkter er højkvalitet og giver langvarige og synlige resultater. Der anvendes kun de reneste og mest naturlige ingredienser der findes på markedet, og benytter bionedbrydelige ingredienser.

Alle ingredienserne vælges ud fra deres unikke evner og med klinisk dokumenteret effekt, hvilket er afgørende for kvaliteten af produkterne.
Signaturingredienserne er mikroalger samt olier og ekstrakter fra nordiske bær og afrikanske frugter. Derudover er ingredienserne og ekstrakterne differentieret efter deres molekylestørrelse, hvilket skaber hudplejeprodukter der let trænger dybt ned i huden. Derfor har produkterne også en effekt i flere af hudlagene.

BÆREDYGTIGE VALG

Yrolís produkter er naturlige, veganske og økologiske. De er Ecocert Cosmos Organic certificeret og produceret i et Ecocert Cosmos godkendt laboratorium i Danmark. Der er taget et bevidst valg om at undlade den ydre emballage og aluminium er valgt som emballage til produkterne – da det er både godt for indholdet og er et bæredygtigt valg.
Aluminium er 100% genanvendeligt og kan bruges uendeligt uden at miste sin kvalitet.
Både aluminiumen og plastikken der anvendes, er Ecocert Cosmos godkendt og kan genanvendes 100%.

Læse mere om Yrolís bæredygtige valg her

  • Give Awayen består af 2 x Boosting Face Oil, Boosting Body Oil, Boosting Eye Serum og en lip alm.

Deltag i give awayen ovre på vores instagram lige her.

Vi trækker vinderen næste onsdag d. 30/9 ovre på vores instagram🍀

For lignende opslag, se her.

By |2020-09-23T17:35:29+01:00september 23rd, 2020|Bæredygtighed, Skønhed|0 Kommentarer

Læg en kommentar