Giveaway| reklame

I denne uge er der en meget meget lækker giveaway på højkant til dig og en du holder af, som du synes skal forkæles med en dejlig bunke af yderst lækre kvalitetsprodukter fra danske JUHLDAL.

JUHLDAL har mere end 40 års erfaring i anvendelsen af urteekstrakter og naturlige koldpressede olier i hår- og hudplejeprodukter.

Produkterne produceres i Danmark med udgangspunkt i Jørgen Juhldals originale recepter, hvor kun de bedste og certificerede kvalitetsråvarer er anvendt.

JUHLDAL produkterne er alle produceret ud fra devisen:

  • Sund fornuft
  • Rene råvarer
  • Ærlige produkter til ærlige priser
  • Virksomme urter og olier
  • Fri for unødvendigheder

“Den ny sundhed”

I begyndelsen af 1970’erne begyndte JUHLDALs grundlægger, helseforskeren Jørgen Juhldal, at gøre sig store tanker om det moderne menneskes sundhed. Et begreb han kaldte ’Den ny sundhed’. Bag tankerne lå et stort ønske om at kombinere den lægelige medicin og det alternative behandlingssystems viden og dermed slå bro over faggrænser.

I 1975 udgav han bogen “Læger Sund kost og Naturmedicin”, og Jørgen Juhldals research til denne bog, førte til forsøg med selv at fremstille naturprodukter, og senere samme år så det første JUHLDAL produkt dagens lys; Wonderlotion. Wonderlotion danner stadig kernen i JUHLDAL, men siden da er mange nye naturprodukter kommet til, så de i dag favner over en bred vifte af naturprodukter. Alle af helt usædvanlig høj kvalitet og virkningskraft.

JUHLDAL tilbyder i dag et komplet sortiment af multifunktionelle plejeprodukter til ansigt, krop og hår, hvor kun de absolut bedste og certificerede kvalitetsråvarer anvendes.

Juhldalprodukter

Til dig og en du holder af:

De seks produkter, der er på højkant, er:

JUHLDAL Wonderlotion No 5

Let og duftfri fugtighedslotion til hænder, krop og ansigt. En urtebaseret mild lotion, der effektivt beskytter mod udtørring. Det rige indhold af abrikoskerneolie og aloe vera plejer i dybden. JUHLDAL Wonderlotion No 5 er velegnet til daglig pleje af normal, sensibel og tør hud. Indholdet af de mange naturlige urter, heriblandt enebær, timian og rosmarin lindrer og blødgør.

Konsistensen er let, trænger hurtigt ind og efterlader huden gennemfugtet og smidig. Kan anvendes overalt på kroppen og i ansigtet.

JUHLDAL Face & Body Oil No3

En 100% ren, koldpresset abrikoskerneolie. Duftfri og uden nogen form for tilsætning. JUHLDAL Face&Body Oil No3 trænger hurtigt ind og beskytter mod fugttab. Oliens naturligt rige indhold af A og E-vitamin beskytter hudens celler mod frie radikaler og dermed ældning.

Olien er særdeles velegnet til daglig pleje af normal, sensibel og tør hud. Kan anvendes overalt på kroppen og i ansigtet. Som krops- og ansigtsolie, makeupfjerner, babypleje, neglepleje, massage, til hårspidserne samt ved barbering. Kommer også i varianten ØKO Oliven/Citrus.

JUHLDAL Natursæbe No 1

JUHLDAL Natursæbe No 1 til hænder, krop og ansigt er en urtebaseret mild sæbe med noter af bergamotte, lavendel og rosentræ. JUHLDAL Natursæbe No 1 har en uovertruffen vaske- og renseevne og efterlader huden blød og smidig. De naturlige urter; palmelilje, bromelin, glat burre, enebær og timian sikrer en skånsom og dybtgående rensning af huden uden at svække den naturlige resistens. Den kan anvendes overalt på kroppen og i ansigtet.

Det anbefales efterfølgende at anvende en JUHLDAL creme eller olie.

JUHLDAL PSO Shampoo No 4 og PSO Conditioner No 18

PSO står for Plejer – Styrker – Opbygger. Seriens koncentrerede indhold af nøje udvalgte aktive urter og nærende olier i medicinsk kvalitet er præcist afmålt i hvert produkt, så de understøtter og forstærker hinanden for at optimal virkning.

JUHLDAL BodySerum No 8

Et intensivt, stimulerende og fugtgivende serum med anticellulite- og antiage-effekt. Det absorberes hurtigt, arbejder dybt i vævet og efterlader huden blød, lækker og velduftende. BodySerum No 8 dufter mildt af rose og indeholder aktive ekstrakter fra grøn te og myriceline, der fremmer fedtforbrændingen og hæmmer nye fedtstoffer i at ophobes. Anvendes med fordel 1-2 gange dagligt i 6-8 uger som anti-cellulite kur.

Gå til vores Instagramkonto for at deltage i konkurrencen om alle disse fantastiske produkter 💕

 

Hvor køber du JUHLDAL?

Hvis du selv vil udforske JUHLDALs produkter, finder du et stort udvalg her.