Giveaway med Gora Kaffe

Reklame
Vi har en lækker efterårsvarmende giveaway med Gora Kaffe klar til jer i denne uge.
Med et helt særligt partnerskab har Etiopiens bedste kaffefarmere, og landets mest innovative risteri skabt en bæredygtig praksis. Resultatet er en lækker kaffeoplevelse med en afgørende forskel – Konceptet hedder GORA. Et navn der har dybe rødder i den etiopiske urskov. Gora Kaffe er altså en usædvanlig god, økologisk kaffe – dyrket, håndplukket, ristet og pakket i Etiopien = mere værdi for Etiopien.

Impact @ Origin

Gora kaffe er som noget helt særligt dyrket, håndplukket, ristet og pakket i Etiopien. Dette skaber flere jobs, flere kvalikationer og mere indkomst i oprindelseslandet. Gora kalder det: “IMPACT@ORIGIN”.
Skovdyrket kaffe fremmer biodiversitet til glæde for planter, dyr og mennesker.
Arabicaplanterne gror i træernes skygge, hvor kaffebærrene modnes langsomt og optager næring og smag fra skovens nedfaldne frugter og rige flora. De håndsorterede, nøje udvalgte bønner bliver ristet til perfektion ved brug af verdensklasse ristningsteknologi. I tæt samarbejde med cuppers & Q-graders sørger prisbelønnede mesterristere for, at de særlige aromatiske noter og karakteristika fremhæves. Resultatet er en kaffe af så høj kvalitet, at den er blandt de 5% bedste og derfor klassificeres som en specialitet.

Reducering af CO2 aftryk

GORA kaffe er endvidere USDA, JAS (Japan) og EU økologisk certiceret – og bestræber sig på at levere en kaffe, der er ligeså bæredygtig som velsmagende. Udover en bedre værdifordeling, fokuseres også på at reducere CO2-aftrykket.
Som et resultat af det økologiske skovbrug har GORA bla. et lavt CO2 forbrug, og arbejder fortsat på at reducere det yderligere, også hvad angår logistik og emballering.
Gora kaffe sælges både som hele bønner og formalet kaffe. Du kan bla. finde kaffen i en af de mange Meny butikker rundt om i Danmark – Og du og en du holder af, har lige nu også mulighed for hver at vinde den lækre kaffe. For at se konkurrencebetingelser og deltage, kan du gå til vores instagramprofil her.