Lavera er Tysklands største producent af naturkosmetik. De har i over 25 år lagt vægt på miljøvenlig produktion og fået tildelt den internationalt anerkendte pris Green Brand Germany. Laveras produkter er 100% naturlige med højt indhold af økologiske ingredienser, og indeholder desuden kun vegetabilske ingredienser og er helt fri for syntetiske tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Så vidt det er muligt anvendes råvarer fra kontrollerede økologiske jordbrug. Duft kommer udelukkende fra urter og æteriske olier. PH-værdien på samtlige Lavera hudpleje produkter ligger på 5,5.

Det du har mulighed for at vinde er deres lækre, fugtgivende After Sun Lotion med økologisk aloe vera til at køle, berolige og forkæle huden efter solbadning. Høj kvalitet af økologisk sheasmør giver huden intensiv pleje og efterlader den silkeblød, og sikre en langvarig tan. Aftersun lotion virker afkølende og omsorgsfuld på huden og giver 24-timers intens fugt.

Solcreme spf 30 med høj beskyttelse til både børn og voksne. 100 % mineralsk beskyttelse – Rigtig god til sart hud eller til sydens sol. Beskytter mod UVA og UVB. Vandfast.

Sensitive Sun Cream SPF 50 som er en mineral baseret solbeskyttelse uden tilsat duft. Solcremen beskytter mod UVA og UVB.

Samt self-Tanning Lotion, Laveras selvbrunercreme med et højt indhold af naturlige ingredienser bla. økologisk macadamia olie og økologisk solsikkeolie til pleje af huden og samtidig giver en fin lys tan. Selvbruneren giver langvarig fugt, og efterlader huden med en strålende naturlig tan.

Alt det har vi nu fået mulighed for at udlodde 2 X 4 produkter af.

For at deltage skal du gå til vores instagramprofil her.

Læs i øvrigt mere om – og find produkterne her.