Giveaway med Vifa City

Reklame

Vifa City er en lille transportabel Bluetooth højttaler med en 360-graders lyd – og mulighed for at parre 2 eller flere enheder for en endnu større lydoplevelse.

Autentisk lyd

Autentisk lyd har været sjælen i det danske brand Vifa , siden firmaets start i begyndelsen af 1930erne. Ved at introducere op til flere innovative teknologier, blev Vifa hurtigt den fortrukne leverandør af højttalerenheder, for mange velkendte high-end mærker og har været det lige siden.

Skandinavisk design og lyd

Vifa præsentere nu deres egen serie af trådløse og bærbare højttalere, baseret på deres tekniske ekspertise og en æstetiske tilgang til de nordiske designtraditioner. Højttalerne er således opkaldt efter de nordiske hovedstæder, begyndende med København. De er alle beregnet til musikelskeren, der værdsætter eksklusivt design lige så højt, som den bedste lyd.

Vifa City er fremstillet i ABS plast med forplade i aluminium og har en 360-graders lyd, 12 timers batterilevetid fra en
enkelt opladning, og et attraktivt design der fås i seks forskellige farver: 
lime grøn, Koks grå, ultramarine blå, burgunder rød eller salvie grøn.

Det er Vifas sjette kreation på fem år. Den er samtidig mærkets hidtil mindste Bluetooth højttaler.  Vifa City vejer kun 300 gram og kan derfor nemt bæres om halsen som et musikalsk smykke på brystet eller tages med som et armbånd.

Du og en du har kær, har nu mulighed for hver at vinde en valgfri Vifa City.

For at deltage skal du gå til vores instagramprofil her.