To gange af den lækre serie Skinfood fra Weleda – Den som modeller og skønhedsredaktører fra hele verden priser og sværger til, er denne uges giveaway til dig og en du holder af.

Weleda blev udnævnt til det bedste fairtrade og mest bæredygtige firma på Beauty Shortlist Award 2018. Vores hudplejeprodukter er 100% naturlige, har 0% syntetisk indhold og er økologisk certificeret af NATRUE.

Weleda Skin Food er en populær klassiker, som har været et hit siden den så dagens lys i 1926 – med præcis samme indhold som i dag.

Næringsrig universalcreme til tørre områder overalt på kroppen: hænder, fødder, albuer, læber, kinder og næse.

Cremen virker regulerende på huden og efterlader huden blød og smidig.

Den superrige hemmelighedsfulde Skin Food – Weledas mirakelcreme er en fugtighedscreme til alle. En favorit siden 1926, essensen af blød hud.

 

Hvis du kun må tage en ting med dig på en øde ø, så er det denne lille magiske tube. Skin Food er et universalmiddel til tør, ru hud på ansigt, albuer, hænder og fødder – hvor du tager en masse ud af din hud, kommer Skin Food det tilbage. Med ekstrakter af mild stedmorblomst, morgenfrue og kamille i en rig, tyk basisolie og bivoks vil Skin Food tage sig kærligt af din hud.

Weleda Skin Food Lip Balm giver hurtigvirkende pleje af tørre og ømme læber, intensiv næring og beskyttelse, samt efterlader en blød og glat følelse.

Den beskytter dine læber mod udtørring og skaber en beskyttende barriere mod ekstern påvirkning.

Skin Food Body Butter – Forkæl din krop med en cremet, blødgørende body butter, som giver intensiv fugtpleje og næring til en meget tør hud samt beskytter mod udtørring. Det høje indhold af naturlige ingredienser som kakaosmør, sheasmør, stedmoderviolekstrakt, kamilleekstrakt og morgenfrueekstrakt skaber forudsætningerne for en gennemfugtet hud med en fantastisk glød, som varer længe. Ekstrakt fra stedmoderviol virker beroligende og fugtgivende, mens kakaosmør er naturligt rigt på E-vitamin, hvis egenskaber fugter huden. Cremen har en mild duft af appelsin og lavendel kombineret med balsamiske, søde duftnoter fra busken benzoin.

Skin Food Light – Med ekstrakter af mild stedmorblomst, morgenfrue og kamille i en rig, tyk basisolie og bivoks vil Skin Food Light tage sig kærligt af din hud.

Gå til vores Instagramkonto for at deltage i konkurrencen om disse fantastiske produkter.