Reklame – da vi har afprøvet biopeeling for at skrive en ærlig beretning

Vi er for nyligt blevet bekendt med en nyere form for skønhedsbehandling her i Skandinavien, nemlig biopeeling. Vi kom i kontakt med en af de få behandlere, som udfører behandlingen herhjemme, Shirley Slaney Maisted. Faktisk er hun kvinden, som tog bio peeling til Skandinavien fra Spanien.

Hvad er biopeeling?

Shirley bruger biopeeling til flere forskellige ting, herunder træt og grå hud, uren hud, store porer, tydelige linjer, røde plamager eller ar.

Biopeeling er en behandling uden kemi. Et lille metalhoved med små elektriske impulser køres blidt hen over ansigtets hud med en plantebaseret creme. Impulserne fremmer hudens naturlige processer og løsner forbindelserne mellem hudcellerne, så de døde hudceller let kan nulres af.

Behandling afsluttes med en lymfe-drænerende guasha og en lækker serum, så huden er godt fugtet, når du går derfra.

Efterfølgende fremstår huden med fornyet vitalitet og glød allerede efter første behandling. De elektriske frekvenser fra biopeelingen stimulerer den efterfølgende produktion af nye hudceller og af proteinet kollagen, der er med til at holde huden spændstig og elastisk. En af årsagerne til, at vi får rynker, er, at hudens kollagenniveau falder med alderen. Biopeelingens kollagenfremmende egenskab bidrager altså naturligt til et friskere, sundere og yngre udseende.

Hvad er særligt ved en behandling hos Shirley?

biopeeling

Shirley har selv været ramt af voldsomme hudproblemer, som acne i teenageårene og helt ind i voksenårene. Hun ved derfor, hvilken betydning problemhud kan have for den enkelte, og kan sætte sig ind i, hvor meget det betyder at have en smuk hud.

Shirley har en holistisk tilgang til hudpleje. Hun er oprindeligt uddannet biopat, så når du kommer til behandling hos hende, taler hun også med dig om kost og ikke mindst følelsesliv. Hun er overbevist om, at huden afspejler de følelser, der fylder hos dig, så dette er et element, der betyder meget for hende at tale om i behandlingsforløbet.

Det er spændende og anderledes at opleve, og det giver god mening at se på årsagerne til hudproblemerne fremfor kun at symptombehandle. Shirley har en filosofi om, at huden er organismens megafon:

“Hvis man ikke forstår kroppens signaler, vil huden forsøge at “råbe op”. Det højeste kroppen kan råbe, er via huden, som enten slå ud med fx rosacea eller får acne-udbrud.”

Vores oplevelse med bio peeling hos Shirley

biopeeling

Klinikken er indrettet lyst og lækkert med øje for æstetikken, og du føler dig veltilpas i det øjeblik du kommer ind og møder empatiske Shirley. Det er ikke smertefyldt at få hverken de elektriske impulser eller den efterfølgende guasha.

Vi var overraskede over, hvor mange døde hudceller der kom op til overfladen og blev nulret af. Vi så det sort på hvidt efterfølgende. Det var ret fascinerende. Huden føles simpelthen glat som babyhud, når du står efter en afsluttet behandling. Vi døjer begge med rosacea og var nervøse for, hvordan vores hud ville reagere. Ingen af os oplevede efterfølgende at blusse op.

Én ting er sikkert – Det er ikke sidste gang vi har prøvet biopeeling.