Reklame for Herbatint og Björn Axén – reklamelinks markeret med *

I denne uge kan dig og en veninde vinde et rigtigt dejligt kit til håret. Ikke mindre end både hårfarve, shampoo, conditioner fra Herbatint og to lækre, professionelle hårbørster fra Björn Axén, som dit hår vil tanke dig for at prøve.

Det du specifikt kan vinde fra Björn Axén og Herbatint er:

  • *Björn Axén Detangling Brush, der  effektivt udreder håret med de fleksible børstehår og bløde pigge. Den giver minimal slitage på håret og stimulerer din hovedbund.
  • *Björn Axén Wet Hair Brush – Detangling & Blow Out, der kan bruges I både vådt og tørt hår. Da der er lufthuller i børsten, er den yderst effektiv til føntørring, da lufthullerne optimerer tørringsprocessen.
  • *Hårfarvekit fra Herbatint – Du kan nemt finde den rigtige farve for dit hår ved at gennemgå processen her. Hårfarverne er formuleret ved hjælp af økologiske urte- og planteekstrakter og vegetabilske proteiner uden ammoniak. Alt sammen ingredienser, der er med til at beskytte den følsomme struktur i håret. Hårfarverne indeholder ikke parabener, formaldehyd, parfume eller resorcinol, da ønsket er at gøre dem så naturlige som muligt uden anvendelse af unødvendige og skadelige affaldsstoffer. Herbatint hårfarver er aldrig testet på dyr, da dette er imod firmaets grundlag og principper.
  • *Herbatint Morina Repair Shampoo er en silikonefri, plejende shampoo med moringa-ekstrakt specielt til tørt, beskadiget eller stresset hår, der ofte udsættes for permanent eller farvebehandling. Den er fri for parabener, silikone og SLS.
  • *Herbatint Moringa Repair Conditioner er en plejende og reparerende balsam med moringa. Den giver intensiv fugt til håret og beskytter mod UV og forurening

Herbatint er et italiensk firma, som blev grundlagt i 1960. Bæredygtighed er en stor del af deres brand, hvilket du kan læse meget mere om HER.

På vores Instagramprofil deltager du i konkurrencen om denne skønne præmie – husk at finde den hårfarve der passer til netop dig –  den skal du nemlig skrive, når du deltager 🙂

LÆS VORES ANDRE ARTIKLER OM SKØNHED HER