Vi elsker en rolig aften med stearinlys, en god bog og tid til at pleje os selv. Juhldals naturlige serie er perfekt til en god gang pleje.

Vi har valgt at bruge følgende produkter:

PSO Shampoo No 4 – Juhldal

Plejende vask af TØR, KLØENDE og IRRITERET hårbund

Bromelin – Timian – Lægekulsukker

Detox din hår og hovedbund – og få sundere hårvækst

Forurening, rester fra stylingprodukter og kroppens udskillelser fjernes blidt og effektivt. Samtidig afhjælpes TØR, KLØENDE og IRRITERET hovedbund med højt indhold af naturligt bromelin (2,2%) og en lang række aktive urter heriblandt timian, lægekulsukker og palmelilje. Bromelin virker antiinflammatorisk og let peelende ved overproduktion af hudceller. Timian virker desinficerende, lægekulsukker virker sårhelende og palmelilje øger hudens smidighed og helingsproces.

Anvendelse

Gør håret vådt og massér PSO Shampoo No 4 omhyggeligt ind i hår og hovedbund. Lad den virke i 4-5 minutter og skyl grundigt. Optimal pleje opnås, når håret vaskes to gange. 

PSO Conditioner No 18 – Juhldal

Genopbygger TØRT hår og IRRITERET hovedbund

Bromelin – Timian – Humle

Detox din hovedbund og få sundere hårvækst

Tørt og genstridigt hår styrkes, fugtes og plejes. Samtidig genopbygges IRRITERET hovedbund med naturligt bromelin og ekstrakter fra blandt andet rosmarin, timian, gulerod og humle.

Bromelin virker antiinflammatorisk og let peelende ved overproduktion af hudceller. Timian desinficerer. Gulerod blødgør og forbedrer blodcirkulationen så hårvæksten fremmes. Rosmarin intensiverer fugtoptagelsen og humle styrker hudens elasticitet og forhindrer hårtab.

Anvendelse

PSO Conditioner No 18 anvendes efter hårvask. Lad den virke i minimum 2-5 minutter og skyl grundigt. Ønskes kureffekt forlænges virketiden. 

PSO BodyShampoo No 5

Detox af huden. Skånsom vask af SART og IRRITERET hud

Forurening, rester fra hudplejeprodukter og kroppens udskillelser fjernes blidt og effektivt. Samtidig afhjælpes SART og IRRITERET hud med indhold af naturligt bromelin og en lang række aktive urter heriblandt lakridsrod, timian og citronmelisse.

Bromelin virker antiinflammatorisk og let peelende ved overproduktion af hudceller. Lakridsrod er kløestillende. Timian virker desinficerende og citronmelisse har helende egenskaber udover at bidrage til den minde duft af renhed.

Anvendelse

Kan anvendes overalt på kroppen og i ansigtet. Regelmæssig brug af JUHLDAL PSO BodyShampoo No 5 giver synligt og mærkbart resultat i form af en sund, og velplejet hud. 

J U H L D A L PSO serien er plantebaserede hud og hårplejeprodukter udviklet til målrettet problemløsning. Serien koncentrerede indhold af nøje udvalgte aktive urter og nærende olier i kosmetisk kvalitet er præcist afmålt i hvert produkt, så de understøtter og forstærker hinanden for optimal virkning.

Natursæbe No 1 – Juhldal

Vask og pleje af tør og sart hud

JUHLDAL Natursæbe No 1 til hænder, krop og ansigt er en urtebaseret mild sæbe med noter af bergamotte, lavendel og rosentræ.

JUHLDAL Natursæbe No 1 har en god vaske- og renseevne og efterlader huden blød og smidig. De naturlige urter; palmelilje, bromelin, glat burre, enebær og timian sikrer en skånsom og dybtgående rensning af huden uden at svække den naturlige resistens.

Face & Body Oil No 3 – Juhldal

100% ren koldpresset abrikoskerneolie. Duftfri og uden nogen form for tilsætning.

JUHLDAL Face&Body Oil No 3 trænger hurtigt ind og beskytter mod fugttab. Oliens naturligt rige indhold af A- og E-vitamin beskytter hudens celler mod frie radikaler og dermed ældning. Olien er særdeles velegnet til daglig pleje af normal, sensibel og tør hud. Kan anvendes overalt på kroppen og i ansigtet. Som krops- og ansigtsolie, makeupfjerner, babypleje, neglepleje, massage, til hårspidserne samt ved barbering.

HÆNDER – KROP – ANSIGT er nøgleordene bag JUHLDAL classics. En serie produkter til hele familien, der simplificerer den daglige hudpleje. Få produkter, ærligt sammensat, der dækker en bred vifte af daglige behov.

 

Bag navnet JUHLDAL ligger mere end 40 års erfaring i anvendelsen af urteekstrakter og naturlige koldpressede planteolier i hår- og hudplejeprodukter.

Med udgangspunkt i Jørgen Juhldals originale recepter produceres JUHLDAL produkterne i Danmark og kun de absolut bedste og certificerede kvalitetsråvarer anvendes.

BodySerum No 8 – Juhldal

BodySerum No 8 er et intensiv, stimulerende og fugtgivende serum med anticellulite- og antiage effekt. Det absorberes hurtigt, arbejder dybt i vævet og efterlader huden blød, lækker og velduftende.

BodySerum No 8 dufter mildt af rose og indeholder aktive ekstrakter fra grøn te og myriceline, der fremmer fedtforbrændingen og hæmmer nye fedtstoffer i at ophobes igen.

Anvendelse

Fordel et tyndt lag på huden og massér det godt ind. Kan anvendes 1-2 gange dagligt i 6-8 uger som anticellulite kur.