Reklame for Excuviance (reklamelinks markeret med *)

I dag deler Signe sine personlige favoritter til hendes hud, som er påvirket af mange år med rosacea. Hun har prøvet en masse produkter og indtil videre flere gode. I dag vil hun anbefale de favoritter hun har fra brandet Exuviance.

Først lidt om Exuviances historie

Exuviance udviklede i 1980’erne den første standardiserede peelingbehandling med glykolsyre og effektive AHA-produkter. Virksomheden blev grundlagt i 1988 af dermatolog Eugene Van Scott og Ruey Yu, farmakolog med dermatologi som speciale.  I dag har de to læger mere end 120 patenter på sammensætninger og behandlinger, og der er ansøgt om patent på endnu flere.

Når du vælger Exuviance, får du produkter, som er baserede på mere end 40 års videnskabelig forskning og test, udført af opfinderne af AHA-teknologien. Et produkt med en korrekt sammensætning af AHA kan bidrage til at nedsætte forekomsten af fine linjer og rynker samt modvirke tørhed, urenheder og pigmenteringer. Det er kombinationen af de skånsomme Exuviance-syrer, der skaber det gode resultat. En kraftigere syre fører ikke nødvendigvis til et bedre resultat. Tværtimod kan en for kraftig syre have en negativ effekt. Alle hudtyper kan anvende Exuviance, også følsom hud.

Yderligere fakta om Exuviance:

  • Produkterne testes ikke på dyr
  • Produkterne til følsom hud er hypoallergene.
  • Det er en god idé at købe Exuviance hos uddannede kosmetologer og hudlæger første gang du skal have produkterne, så de kan vejlede dig i, hvilke produkter der passer til netop din hud.

Exuviance produkter til rosacea – Signes favoritter

exuviance rosacea

Jeg har brugt Exuviance i ca. en måned nu for at se, hvordan min hud reagerer på produkterne. Jeg er meget påpasselig med at gå i gang med nye produkter, da der ikke skal meget til, før jeg får rosacea-udbrud. Min hud har i et stykke tid været pæn (efter omstændighederne), men den har især manglet fugt.

Fugt har min hud I den grad fået gennem den sidste måned – og endnu bedre – jeg har ikke fået nyt rosacea-udbrud. Jeg har anvendt fem forskellige produkter, men ikke dem alle sammen ved hver rutine.

Hudplejerutine ved rosacea:

Morgenrutine:

  • Først renser jeg (her bruger jeg ikke et Exuviance-produkt. Min hud slår meget ud af for meget vand, så jeg renser med et produkt, som bruges på en vatrondel)
  • Herefter smører jeg med AntiRedness Calming Serum – en kølende serum, som minimerer rødmen.
  • Efter et par minutter (jeg udnytter tiden til tandbørstning) smører jeg med Multi-Protective Day Creme SPF 20. Det er en mild dagcreme med PHA.

Aftenrutine:

  • Først renser jeg, som jeg gør om morgenen
  • Herefter bruger jeg Vespera Bionic Serum. Serummet virker lindrende på stresset hud og så giver den så sindssygt meget fugt. Faktisk er jeg gladere for denne end for AntiRedness serummet. Så hvis du kun skal vælge ét serum, vil jeg personligt anbefale Vespera Bionic.
  • Efter nogle minutter smører jeg med Evening Restorative Complex, der indeholder Vitamin A, C og E.

Min aftenrutine er min helt klare favorit, for her kan jeg virkelig mærke, at huden bliver fugtet, og det er skønt at gå i seng med en hud der er helt i ro.

1-2 gange ugentligt:

Efter rens bruger jeg en gang om ugen Purifying Clay Mask, som er en  lermaske, der virker detoxende på fedtet hud. Den renser og fjerner olie og urenheder fra porerne.

Hvilken effekt har jeg oplevet?

Jeg har oplevet at min hud virker mere glat og bedst af alt mere fugtet. Jeg har tendens til både tør og fedtet hud – og selvfølgelig rød og knopret på grund af min rosacea – og det synes jeg er blevet bedret på den relativt korte tid, jeg har anvendt produkterne. Der er ingen svie eller kløe efter påførsel, hvilket ellers også kan være et problem ved sart hud.

Hvis du kun skal købe to produkter, så er mine favoritter blandt de fem *Vespera Bionic Serum og Evening Restorative Complex.

signe gross

Tak fordi du læste med! Og glæd dig til at læse om Vibekes personlige favoritter samt den giveaway med Exuviance, som kommer inden længe.