Reklame – Idun Minerals sponsorerer produkterne til denne give away.

I denne uge kan du og en veninde hver vinde et skønt kit til ansigtsmakeuppen fra et af vores favorit skønhedsbrands, Idun Minerals, så du er klar til at gå ud med sommerfrisk makeup + lidt til neglene.

Kittet består af:

 • All time favoritmascaraen: Magna Mascara (vi køber den igen og igen)
 • Freja pudderfoundation
 • Fresh Face Palette (helt fantastisk til både øjenlåg og kinder)
 • Læbestift i tre farver
 • Neglelak
 • Basecoat

Du deltager på vores Instagram – konkurrencen sættes i gang i dag.

Der er mange grunde til, at vi er vilde med Idun, og når først du læser hvorfor (og måske prøver det), så håber vi, at du vil få det på samme måde.


Har du læst vores artikel om neglelak baseret på en 5 Free Formula?


OM IDUN MINERALS

IDUN Minerals er et svensk skønhedsbrand baseret på højpigmenterede mineraler, grundlagt på den internationale kvindedag 2011. Produkterne indeholder kun ingredienser, som beskytter og fugtgiver. Derfor kan de anvendes af alle, selv personer som sensitiv hud. Du finder alt fra produkter til ansigt og læber til negle.

Navnet stammer fra gudinden Idun, fra den Oldnordiske mytologi. Idun var den evige ungdoms gudinde, og hun ejede et skrin med gyldne æbler, som hun forærede andre guder for at give dem evig ungdom.

For at opnå den højeste kvalitet i alle sine produkter, samt passe til alle hudtyper, selv de mest sensitive, er alle Iduns produkter udviklet i samråd med deres egne apotekere og forskere. Ved at anvende få og kun nødvendige ingredienser, som har bevist virkning, differentierer Idun sig fra mange andre skønhedsprodukter ved at undlade unødvendige ingredienser, som kan medføre sygdomme eller allergier.

Bæredygtighed

Alle IDUN Minerals produkter er udviklede under hensyntagen til mennesker, dyr og naturen. De er fri for ingredienser, som potentielt kan skade mennesker eller miljøet. Al emballage kan genvindes og er fremstillet i bæredygtige materialer. I produktudviklingen stræber de ikke bare efter at vælge de mest effektive ingredienser, men også de mest bæredygtige emballagematerialer, som for eksempel polyethylen, der er fremstillet af vedvarende sukkerrør i stedet for ikke-vedvarende råolie, som materialet ofte fremstilles af. Produkterne er naturligvis ikke testede på dyr og er 100% veganske.

Idun Minerals samarbejder med Vi-Skogen, som planter træer på de steder på jorden der mangler frugt, ren luft og arbejde. Frugten vil med tiden skabe sundhed, jobs og liv. Hvert produkt Idun Minerals sælger, hjælper til at plante flere træer.

Forhandlere af Idun Minerals

Idun forhandles både på deres webshop samt i flere helsekostbutikker, og Matas

FAKTA –  dette vil du aldrig finde i Idun Minerals produkter:

 • Nikkel
  Nikkel er allergifremkaldende hvis du er udsat for Nikkel I en længere periode, samt kan allergien være vedvarende. Nikkelallergi fremkalder udslæt og eksem. Det mest normale makeupprodukt som indeholder Nikkel er mascara.
 • Krom
  Krom fremkalder udslæt og eksem.
 • Talkum
  Talkum anvendes I makeup for at absorbere olie og fugt. Talkum har også den effekt at den lægger sig i fine linjer på huden og skaber en illusion af større rynker.
 • Cyklisk silikone
  Cyklisk silikone er ofte anvendt I makeup samt I hud – og hårprodukter. Der er en mistanke om at for store mængder af cyklisk silikone påvirker leveren og det respiratoriske system.
 • Parfume
  Parfume I din makeup er kun for at give dine produkter en speciel duft, derimod indeholder majoriteten allergifremkaldende stoffer som kan føre til allergisk eksem. Parfume kan også forværre astma.
 • Bismuth
  Bismuth er et pigment som giver glans og har en skinnende effekt på huden, derudover kan det føre til kløe hos sensitive personer, når huden er udsat for varme, såsom under træning eller når det er varmt.
 • Parabener
  Parabener er et ofte diskuteret konserveringsmiddel som dræber vækst af bakterier. Dog viser undersøgelser at det har en hormonforstyrrende effekt.
 • PHMB
  Mistænkt kræftfremkaldende konserveringsmiddel.