JULE GIVEAWAY🌲

/, Skønhed/JULE GIVEAWAY🌲

JULE GIVEAWAY🌲

Glædelig 1. søndag i advent – I anledning af julen har vi i samarbejde med Migliorini stablet den fineste giveaway på benene til jer.

Læs her om de forskellige brands og produkter du kan vinde.

STUDIO EBN

Designer håndlavede tasker og tilbehør inspireret af den arktiske natur. STUDIO EBN kendetegnes ved nordisk enkelhed, en æstetisk og legesyet funktionalitet med stærk vægt på ansvarlighed, kvalitet og formål.

Ebn samarbejder med leverandører, der bruger bæredygtige indkøbs- og produktionsprocesser uden skadelige virkninger for vores sundhed eller miljø. Nordic Salmon læder er kernen i alle kreationer af STUDIO EBN.

Lakseskind kendetegnes ved sin smukke, raffinerede tekstur med en glat finish og er blevet værdsat siden oldtiden for dens holdbarhed og styrke. Lansesnindet er et biprodukt fra fødevareindustrien, der ellers ikke ville blive brugt. Det er hentet fra Norden og produceret ved hjælp af vedvarende energi.

STUDIO EBN blev grundlagt i 2013 af Elisabeth Benonisen og har base i Bodø, lige Nord for den Arktiske Cirkel.

Tasken du kan vinde fra Studio Ebn er den lækre Green Lillian mini salmon leather top handle bag.

studio ebn taske

Wille jewellery

Wille Smykker blev grundlagt i 2016 i Århus. Smykkerne er feminine med en rå finhed. Hver eneste detalje gennemtænkes og overvejes omhyggeligt, og hvert smykke og samling har sin egen personlighed.

Smykkerne er håndlavet af højkvalitetsmaterialer og lavet med kærlighed af designer Sanne Tøt, som får sin inspiration fra den skandinaviske livsstil, minimalisme og arkitektur.

Brandets vision er at skabe sofistikerede, moderne og smarte smykker med rå detaljer og delikat ruhed, så kvinder kan blande og matche for at udtrykke deres personlige stil.

Fra Wille jewellery kan man vinde Momentum hoop small, Matte silver – ME3S øreringe.

wille jewellery øreringe

Esse skincare

Probiotisk hudpleje. Esse skaber et miljø på huden, der begunstiger nyttige mikrobers vækst. Der benyttes præbiotika til selektivt at nære de gode mikrober og har også LEVENDE probiotiske mikrober i to sera for at skabe funktionelle forandringer i hudens mikrobiom. Esse tror ikke på jagten efter kortsigtede resultater, som opnås ved at skade huden. I stedet søges at optimere hudens sundhed for langsigtet at skabe forudsætning for, at huden vil ældes langsommere.

Hudens optimale tilstand afhænger af de probiotiske mikrober, der lever på og i den. Uden mikrober kan huden ikke udføre sine grundlæggende funktioner, og den vil ældes markant hurtigere.

Lige fra begyndelsen har de været tro mod kerneprincipperne: certificeret økologiske, veganske og “cruelty free”. De støtter fair trade og er et CO2-neutralt firma.

Med genanvendelig glasemballage

Ingredienser fra lokalsamfund: Marulaolie fra Eudafano Women’s Cooperative. Fair trade rooibos fra Heiveld Women’s Cooperative.

Fra Esse er produkterne i denne giveaway

 

Gel cleanser

Olier fra pebermynte og grøn mynte forfrisker og forbedrer mikrocirkulationen for at befordre bortskaffelsen af toxiner. pH-værdi 4,5. Meget effektiv som opfølgende afrensning for at fjerne vandopløselige urenheder.

Den skummende, prikkende vaskegelé renser uden at udtørre huden.

Afrikansk aloe vera har anti-inflammatoriske egenskaber og regulerer immunfunktionen

Milde, bionedbrydelige, plantebaserede opskummende ingredienser skaber et luksuriøst skum, der føles forfriskende og stimulerende, men som ikke udtørrer huden. Pebermynte og grøn mynte, kommen og rosmarin giver en dejlig frisk duft.

Hand cream

Et let håndlotion med marula, der nærer huden uden at fedte. Rooibos sørger for naturlig beskyttelse.

Marulaolie nærer intenst og indeholder antioxidanter, der gør det af med frie radikaler, udløst af stressende påvirkninger fra miljøet.

Kigelia hjælper med at gøre huden mere ensartet og lysne solpletter.

Rooibos mindsker mørk pigmentering og er en effektiv antioxidant med fremragende anti-age egenskaber.

Lip conditioner

Beskytter hudens fugtniveau, binder fugten i huden, giver hurtig hjælp til tørre og sprukne læber, forbedrer antioxidant-forsvaret. Giver læberne en sund glød.

Rig på fugtende olier med effektive antioxidanter, som nærer, heler og beskytter.

Jojobaolie fugter intenst, heler og blødgør.

Kigelia giver en mere ensartet hud og heler, opstrammer og plejer.

Bladekstrakt fra rooibos er en effektiv antioxidant, der styrker kapillærerne og beskytter mod elementerne.

esse skincare danmark

Eve & Daphnée

Eve & Daphnée er et eco-luxury, naturligt parfumehus fra Frankrig. 100 % naturligt og socialt ansvarligt – og der bruges kun sjældne og udsøgte rå ingredienser.

Eve & Daphnée Tentation 1 – Contre Lui, er en helt unik parfume, som bare må prøves.

parfume fra eve daphnee

Alle 4 brands er i hus hos Migliorini, som du kan læse mere om her – og se hvordan du deltager i giveawayen på vores instagram her.

By |2018-12-02T20:25:56+01:00december 2nd, 2018|Mode, Skønhed|0 Comments

Leave A Comment

%d bloggers like this: