Jule giveaway / bæredygtig selvforkælelse

reklame

Vi elsker bæredygtige og miljøbevidste initiativer og har sammen med Devote Agency samlet nogle af vores yndlingsmærker til den lækreste giveaway til dig – eller en du synes trænger til en ekstra julegave.

Det eneste du skal, er at lægge en kommentar under billedet på instagram – og skriv meget gerne hvem du ellers synes trænger til lidt ekstra juleforkælelse♥️

Giveawayen består af

Mp Denmark strømper

2 gange lækre glimmer strømper fra Mp Denmark.  Mp Denmark laver moderigtige designerstrømper udfra missionen: mp creates healthy happy feet.

Mp har I mere end 75 år produceret lækre strømper og strømpebukser med respekt for sundhed og komfort. Strømper der skal passe ind i et aktivt liv, og værne om både miljøet og foden. Derfor er de strikket med en fasthed, der øger kvalitet og fleksibilitet af hæl og tå og lavet af økotex-certificeret garn på Mp Denmarks egen fabrik – alting handler ganske enkelt om at skabe sunde og glade fødder.

MP Denmark laver desuden nogle af landets fineste glimmer strømper i en række forskellige moderigtige designs og to af dem kan du altså vinde her i vores giveaway.

Yves Rocher

Yves Rochers Bronzing Powder Duo.

Skab og fremhæv en naturlig gylden glød, som passer til netop din hudtone. De to nuancer, som supplerer hinanden, gør det nemt at tilpasse farven, efterhånden som din farve bliver dybere. Med ekstrakt af gardeniablomst, som kommer fra Pyrenæerne i Frankrig og er udvundet med 100 % naturlige metoder.

Brug nuancerne hver for sig, eller bland dem, efterhånden som din hudfarve ændrer sig.

Og The Anti-Aging Correcting Supra Essence også fra Yves Rocher.

Serummet der raffinerer hudens tekstur, og gør den glat og strålende.

Formuleret med lakrids med lysende egenskaber. Ved daglig brug forekommer rynker reduceret dag for dag, huden bliver fastere og hudfarven mere jævn. På bare 1 måned bliver huden igen mere fyldig og revitaliseret.

96% ingredienser fra naturlig oprindelse. Serummet er mineraloliefri, vegansk og kommer i en genanvendelig glasflaske, med pap omkring fra bæredygtigt forvaltede skove.

Idun Minerals

Fra Idun Minerals har vi vores yndlings mascara – Magna Lengthening Mascara. IDUN Minerals‘ prisvindende Magna Mascara. Mascaraen sørger for at gøre vipperne ekstra lange og fyldige med masser af volumen. Magna Lengthening er perfekt til dig med korte vipper, som ønsker mere længde og fylde, på en måde som stadig ser naturlig ud. Den praktiske børste gør det let at nå helt indtil rodens vipper, så looket får et flot finish. Den cremede konsistens sørger også for, at mascaraen er let at påføre uden at danne klumper.

IDUN Minerals makeupserie er udelukkende fremstillet med kvalitetsingredienser og højpigmenterede mineraler. De milde formularer gør, at de fleste produkter egner sig til absolut alle – også dig med følsom hud. Denne mascara er dermed også specielt udviklet til at passe på selv de mest sensitive øjne, og kan også benyttes af dig, som går med kontaktlinser. 

Og så er der den helt fantastisk farvede dagcreme fra Idun Minerals. IDUN Minerals Tinted Day Cream Len Light, 50 ml. Len er nem at påføre og blender let ned i huden. Len er en rig creme med styrkende bæreolier fra raps, oliven og shea. C og E Vitamin beskytter mod frie radikaler og glycerin og PCA holder huden fugtet hele dagen. Len er beregnet til personen, der ønsker en gennemfugtet hud hele dagen samt en let og behagelig følelse af en smuk og ensartet hud, uden det ligner make up.

Fiilit Parfume

Fra Fiilit er der to lækre parfumer.

FiiLiT Surya Edp Bali & FiiLiT Irida Edp Cyclades.

FiiLiT Surya EdP Bali. Solrig – eksotisk – blomstrende beskriver duften af Surya Bali.

Under en brændende sol frigiver blomsterne deres dufte som kan sammenlignes med en altomfattende lotion, som beriger huden. Surya betyder sol og flere ballistiske ritualer udføres omkring solnedgangen, når duften af blomsterne udspringer på deres højdepunkt.

FiiLiT Irida EdP Cyclades. Frisk fyldig citrus og træagtig aromatisk rav.

Med strejf, der ændres så hurtigt som brisen, leder Cyclades os først gennem bergamottens og orangetræets forfriskende klarhed og derefter til de ulmende og frodige noter fra myrra og rav. Disse strejf af maki giver denne luftige parfume en jordbunden forankring. Irida symboliserer elementernes balance i den græske mytologi, hvor regnbuegudinden frigiver himlen til jorden.

Pilgrim

Pilgrims smukke Hoops. Creoler – øreringene, der passer til det hele. Der er øreringe, og så er der creole. Øreringene, der passer til det hele. Med sit elegante og tidløse design er creoler øreringe blevet en eviggyldig klassiker, der kan bruges både på kontoret, på stranden og til fest. Detaljegraden og materialet på creoler-øreringene varierer, men et fællestræk for creol smykker er, at de er runde, typisk med en tynd metalring som ’kant’. De fås både i små og store, men den runde form gælder dem alle. Derfor bliver creoler øreringe også ofte kaldt hoops.

Pilgrim er opbygget med hjerte og sjæl, og dette er nøgleelementer i Pilgrims DNA. Det sociale ansvar (CSR) er derfor en vigtig del af forretningen, og Pilgrim arbejder løbende på at udbrede dette til alle vores partnere og leverandører, så det omfatter både materialer, fremstillingsprocesser og arbejdsvilkår – uanset hvor produkterne bliver lavet. Derfor udvælges samarbejdspartnere også med den største omhu, og Pilgrim har etableret en Code of Conduct med deres leverandører i Østen. Sidst men absolut ikke mindst, danske underprotection. Underprotection er et dansk brand med en designer, som sørger for at materialerne både er bæredygtige og føles fantastiske at have på.

Underprotection

Fra Underprotection er der en smuk makeup taske / pung og det lækreste sæt undertøj.

Melina makeup-tasken er lavet i quiltet lyocell crepe stof med slangetryk.
Den har en gylden lynlås og har en indvendig lomme – perfekt til rejser!

Dina Bralette er lavet i blødt, genanvendt polyesternet med zigzag flokprint i en smuk lyserød farve. Meshet har et elegant og rent look, og designet er enkelt med en afslappet pasform og skinnende skulderstropper med gylden trim. Komplet sæt med matchende Dina Briefs.

Dina Briefs er lavet i blødt, genanvendt polyesternet med flokprint. Meshet har et elegant og rent look, og designet er enkelt med en afslappet pasform og skinnende skulderstropper med gylden trim. Komplet sæt med matchende Dina Bralette.

Læs mere om Underprotections fine bæredygtige arbejde her.

Se vores Instagram for konkurrence betingelser.