Reklame – reklamelinks markeret med * i denne artikel om julegaveidéer til din teenager.

Vil du gerne allerede nu i gang med gaver til en forkælelses-adventskalender, eller mangler du idéer til julegaver til din teenager? Så har vi samlet nogle lækre ting, som kan hjælpe dig i gang.

Idéer til gaver til din teenager

 • Stylingspray fra Maria Nila er ikke bare smuk at have stående på værelset. Den er fantastisk til at mindske krus og så giver den håret ekstra glans. Sprayen har et let hold og er helt uden parabener og sulfater. Find den *store flaske til 219 kr. her eller start med en *mindre størrelse til 115. kr.
 • Lav det fineste bølgede hår med Babyliss easy waves krøllejern, som er meget nem at bruge – selv for nybegyndere udi hårstyling. Bølgejernet er lige nu sat til til *459 kr. lige her.
 • Smukke strømper i alskens farver og mønstre fra MP Danmark til mellem 50-70 kr. Find dem her.
 • Paulas Choice The Unscrub fungerer både som en ansigtsrens og en mild ansigtsscrub. Den indeholder jojobaperler, som naturligt opløses, når du renser ansigtet, hvilket gør det umuligt at overskrubbe ansigtet. Personer med en sensitiv hud, kan derfor også sagtens anvende produktet. Vi er begejstrede for, at Paulas Choice endelig bliver forhandlet i Danmark. Du finder *Unscrub her til 249 kr.
 • Paulas Choice Exfoliate Skin Perfecting 8% AHA gel er fugtende og exfolierende og fjerner døde hudceller. Den er særligt god til tør hud. Den kan også bruges til at blødgøre albuer, fødder og knæ. Find den *til 299 kr. her, hvor du også læser om, hvordan man starter brugen af AHA-produkter op.
 • Krøllecreme fra Maria Nila bruges til hår med fald eller krøller, og kan pifte dem op så de ser smukke, fugtede og sunde ud. Køb den til *219 kr. her.
 • BB Creme fra Yves Rocher. En lækker BB cream er altid god at have til, når huden har brug for pleje og lidt farve samtidig.  Yves Rocher har lavet en ganske god BB cream, som tilmed har en god pris. Find den til 129 kr. her.
 • De finurlige produkter fra TonyMolys Panda’s Dream kan mere end at se nuttede ud. Der er både makeup og plejeprodukter i serien, som du bl.a. finder i *Matas til priser mellem 30-150 kr.
 • Volumiøse smykker fra Pilgrim. Sammensæt for eksempel disse chunky hoops til 249 kr. sammen med denne halskæde til 399 kr. for at give et rigtig fint og brugbart gavesæt.
 • Lækre ansigtsmaskerne fra Oh K! er nemme at lægge på og kommer til mange forskellige hududfordringer. Maskerne kommer i priser fra *40 kr-115 kr. i Matas.
 • Vitamin-vingummier fra Sugarbearhair smager super godt samtidig med, at du får omega-3, C-, D-, E-, B2-, B6-, og B12 vitamin. Perfekt som tilskud til en kost, der ikke altid er lige varieret for en teenager på farten 😉 En måneds forbrug koster *lige nu 248 kr. her.