Julegaveguide til manden

Hjem/København/Julegaveguide til manden

Julegaveguide til manden

Julegaveguide til manden

Reklame

Mangler du inspiration & idéer til julegaven til din mand, far eller bror, så har vi samlet et bud på en julegaveguide til manden, som måske kan hjælpe dig i gang.

Grooming til hår

 • Active Hair & Body wash fra Barberians er udviklet til manden der har travlt, men samtidig ikke vil gå på kompromis med den gode kvalitet.
  Barberians er en blid og mild sæbe til både hud og hår, med en PH-værdi tæt på din egen huds. Velegnet til i sportstasken – nem at bruge, og med kliklåg for at sikre minimal risiko for at indhold løber ud i tasken. Find den her.
 • IDUN MINERALS Repair Shampoo – Reparerende shampoo som plejer og fugter dit hår, samtidig med den styrker håret, giver ny livskraft og gør det blødt, blankt og sundt.

 • Extra Matt Clay Super Strong Hold fra Björn Axén er den perfekte voks til et kort og mellemlangt hår. Den lækre voks tilføjer ekstra tekstur til håret, den er nem at arbejde med og giver et mat, stærkt og holdbart resultat der holder hele dagen. Indeholder en UV-beskyttelse der beskytter hår og hovedbund mod solens stråler, og så er den uden konservering.
 • Björk Ag silver shampoo indeholder stærke violette pigmenter og blåbær ekstrakt, som neutraliserer uønsket gulligt skær og varme toner i håret. Efterlader håret med et smukt koldt skær. Spækket med antioxidanter som virker beroligende og tilfører ekstra glans til håret. Modvirker statisk elektricitet og styrker håret indefra. Indeholder ikke sulfater eller parabener. Produktet er 100% vegansk.
 • BjÖRK AG Silver Conditioner 250 ml som fugter og blødgør håret. BjÖRK AG Silver Conditioner indeholder violette pigmenter og blåbærekstrat som modvirker gyldne nuancer i blond og gråt hår. Denne balsam beroliger hårbunden og tilfører glans til håret, samt lukker hårets skællag og styrker hårets struktur.

Grooming til hud

 • Gentle Black Sugar Facial Polish fra Klairs. En luksuriøs exfoliator, der når dybt ind i porerne og trækker urenheder ud, samt forbedrer hudens generelle udseende. Ved at udnytte fine, sorte sukkerpartikler fjerner denne ansigtsscrub effektivt død hud og målretter hudorme, mens en nærende blanding af sheasmør og tranebærolie blødgør tørre, ujævne pletter for en silkeblød, raffineret tekstur. Find den her.
 • Gentle Facewash fra Barberians er en ansigtsvask specielt udviklet til mænd for at pleje, fugte og rense i dybden. Produktets sammensætning med bl.a. agurk, havtorn og solsikke olie sikre en effektivt samt skånsomt rens af din hud. Samtidig med den modvirker udtørring af den fine ansigtshud. Produktet er desuden 100% vegansk.

Grooming til kroppen

 • Fiilits lækre Eau de parfum Surya. “Surya” betyder sol. Solnedgangen danner omdrejningspunkt for et utal af balinesiske ritualer, på det tidspunkt hvor frigivelsen af blomsterdufte er på sit højeste. Et lifligt og berusende sanseindtryk som en solfyldt harmoni af sammenflettede kronblade, som passer enormt godt til den moderne mand. Find Fiilits parfumer lige her.
 • Flotte strømper fra MP. MP Denmark producerer kvalitetsstrømper til børn og voksne med virkelig god pasform. Du kan finde forskellige strømper fra MP til mænd lige her.

Til hjemmet

 • Bæredygtig kaffe fra Gora. Gora kaffe er som noget helt særligt dyrket, håndplukket, ristet og pakket i Etiopien. Dette skaber flere jobs, flere kvalikationer og mere indkomst i oprindelseslandet. Gora kalder det: “IMPACT@ORIGIN”.
  Skovdyrket kaffe fremmer biodiversitet til glæde for planter, dyr og mennesker.
 • De flotteste Super Nova skåle fra Specktrum. Specktrum er grundlagt i troen på det gode samarbejde, og Anne & Kristina er personligt involveret i alle processer, og tror på, at det er de små ting, der gør forskellen.
 • Den transportable højtaler fra Vifa. Vifa City er en lille ultraportabel Bluetooth højttaler med en 360-graders lyd og mulighed for at parre 2 eller flere enheder for en endnu større lydoplevelse.
 • Den elegante brødkniv fra Victorinox’ Swiss Modern-produktserie har et elegant og ergonomisk design, som både er praktisk og æstetisk. Det ergonomiske design gør det muligt at arbejde længe uden at blive træt i hverken hånd eller håndled, og med et knivblad af skarpt, takket rustfrit stål glider brødkniven lige igennem selv brødtyper med hårde skorper. Brødkniven er fremstillet i Schweiz af både valnøddetræ og rustfrit stål af allerhøjeste kvalitet, der lever op til Victorinox’ høje standarder. Find den her.

Se julegave inspiration til teenageren her.

By |2019-12-01T17:13:31+01:00november 29th, 2019|København|0 Kommentarer

Læg en kommentar