Annonce – reklamelinks markeret med * i denne julegaveguide.

I dag har vi sammensat en julegaveguide, som du enten kan bruge som inspiration til din egen ønskeseddel til jul. Eller du kan bruge den som inspiration til gaver til din mor/veninde/svigerinde etc.

Alt sammen er nogle gode ting til selvforkælelse, som giver dig et ekstra pust af luksus i hverdagen.

Julegaveguide til under 600 kr.

Alle gave-idéerne ligger til under 600 kr. og mange af dem endda langt under. Vi håber det kan hjælpe dig med at finde den perfekte gave til julen 2019.

I denne julegaveguide har vi fundet:

 • Den lækreste mist fra Aveda. Den kommer i flere forskellige variationer, som hver især er skræddersyet til det chakra du ønsker at styrke eller balancere. Her ser du for eksempel Chakra 3, som skal få dit 3. chakra i balance. Det siges, at fra dette chakra udstråler du glæde, vitalitet, selvtillid og din personlige vilje. Dette er dit magtcenter, dit centrum og din kerne. Her fra fornemmer du din intuition og mavefornemmelse. Ja, vi ved det hele lyder lidt alternativt, men vi er vilde med symbolikken, og så dufter den altså helt fantastisk. Find den her til 290 kr.
 • Lækker hårbørste med hår fra Björn Axén. Björn Axén Gentle Detangling Brush har svinebørster i høj kvalitet til fint hår, og skaftet er lavet i certificeret europæisk bøgetræ. Balancen mellem svinebørster og lange nylonbørster reder håret ud, og giver et smukt, glat hår. Find *børsten her til 439,95 kr.
 • Moët & Chandon Impérial Rosé Champagne. Denne kan du fx bruge til værtindegave eller bare til en du synes trænger til en hyggelig aften med ultra lækre bobler i den fineste girly flaske. Den er dejlig frisk med noter af friske frugter såsom vilde jordbær, hindbær og kirsebær med et hint af blomster. Du finder den her til 348 kr.

 • Smykker fra danske Pilgrim. Se fx de smukke guldbelagte ‘Yggdrasil’ creoler med præget mønster. Simple og alligevel anderledes end de gængse creoler. De koster 149 kr. her. Kombinér dem med den smukke halskæde som passer til, der koster *299 kr. her. Der er mange flere smukke øreringe her.
 • Make up pung eller lille toilettaske fra det bæredygtige brand Underprotection. Du finder den her til 300 kr. (eller den store til 400 kr.)
 • Oslo Skin Lab kollagenpulver til den modne hud. Kan hjælpe med at pleje huden indefra, så den får et ekstra boost. Giv 4 ugers forbrug for 498 kr. eller et medlemsskab til 349 kr. om måneden.
 • Det fineste hårkit bestående af shampoo og conditioner fra The Body Shop. Der er shea butter I begge produkter og de er perfekte til det tørre hår, mange ofte får om vinteren. Det er i øvrigt 100 % vegansk. Shampooen koster 125 kr. og motioner 85 kr. og de vil se ualmindeligt smukke ud på badeværelset. Find shampoo her og conditioner her.
 • Glimmerstrømper fra MP. Du finder et utal af fine strømper fra MP. Mange af dem har glimmer eller andre fine detaljer, som er fine til stumpede bukser. Priserne ligger fra 50-70 kr. Find dem her.
 • *Tørshampoo fra Maria Nila, som kan bruges i alle farver hår. Du kan både bruge den til at genopfriske fedtet hår, eller du kan bruge den i nyvasket hår for at skabe struktur, som gør det lettere at style det. Den er vegansk og uden sulfater og parabener. Prisen er 159 kr.
 • Cleansing powder fra Maria Nila gør på mange måder det samme som tørshampooen. Det betyder at den kan være behjælpelig med at springe en hårvask over. Forskellen er at den tilfører endnu mere struktur og fylde. Vi bruger det for eksempel, hvis vi har lavet krøller i håret, da den er med til, at de holder længere. Find den *her til 159 kr.
 • Anti Age Global serum fra Yves Rocher kommer i den lækreste pipetteflaske i keramik. Flasken er virkelig lækker at stå med i hånden. Denne serum trænger hurtigt ind i huden, og så er den i øvrigt vegansk og lige nu sat ned til 359 kr. her.
 • Magna Mascara fra Idun har vi nævnt mange gange tidligere. Det er og bliver en favorit uanset hvilke andre vi prøver. DU finder den *her til 199 kr.
 • Idun LEN er makeup- og hudpleje, forenet i en farvet dagcreme. Den nærende og dybe fugtgivende formel giver en naturlig glød samt en farvekorrigerende effekt. LEN er nem at påføre og plejer huden med olier fra rapsfrø, shea og oliven. Antioxidanterne C og E vitamin beskytter mod de frie radikaler, mens glycerin og PCA holder huden fugtet hele dagen. LEN er skabt til dig som ønsker en fugtet hud og en følelse af ’ingen makeup’, samt en svag farvekorrigerende effekt. Find den *her til 225 kr.
 • Krøllejern fra BabyLiss, som gør det nemt at lave smukke, tilfældige krøller i dit hår ved blot at sno det rundt om krøllerjernet uden det skal clipses fast. Det har en dejlig lang ledning på 2,5 meter, så det er lettere at arbejde med. Find det til 569 kr. her.