JULEKALENDER GIVEAWAY MED YVES ROCHER Indeholder reklame

Julestemning og selvforkælelses

Vi har glædet os til at kickstarte julestemningen her på kanalen med et af vores absolut yndlingsmærker, Yves Rocher. Det gøres jo ikke bedre, end med

Årets julekalender fra Yves Rocher

Kalenderen er netop sat til salg, og som altid er det i begrænset omfang, så selvom der stadig er en måneds tid til jul, skal du skynde dig, hvis du selv vil erhverve din egen.  Du kan selvfølgelig også vælge at have is i maven og deltage i vores giveaway.

Julekalender fra Yves Rocher

 Julekalenderen fra Yves Rocher kommer i en stor, fin julesæk med 24 fine stofposer, der er lige til at hænge på den medfølgende snor med de fine tøjklemmer.

Indholdet er af virkelig lækker karakter med full size produkter! Og vi tror ikke man bliver skuffet – uden at spoile, kan vi i al fald fortælle at der er flere af vores egne yndlings produkter fra Yves Rocher i:)

Julekalenderen har en værdi af kr. 2.169 kr., men koster kun 699 kr., så der er en del penge at spare!!

Lidt om indhold 

Vi ville egentlig have vidst lidt indhold fra poserne, men ingen af os ville selv ønske at vide indholdet hvis vi skulle have en julekalender. Hvis man tilgengæld selv ønsker at se indhold inden køb kan det ses på Yves Rochers egen side lige her.

Julekalender 2019 fra Yves Rocher kan desuden købes lige her.

Frem til d. 28 oktober får du ovenikøbet et valgfrit produkt med uden ekstra omkostninger, ved brug af koden TREAT19, så nu er et godt tidspunkt at slå til, hvis der skal shoppes juleforkælelse til sig selv eller andre.

Se mere om giveaway og deltagelse på vores Instagram her.