(Reklame – Squalan)

I denne uge sætter vi fokus på lækre veganske produkter fra det hollandske brand Squalan.  Alle produkter fra Squalan indeholder hovedingrediensen squalane, som er med til at bevare fugtigheden i vores hud.

Hvad er så squalane?

Fra fødslen har vores hud et højt indhold af det såkaldte squalene, som udgør en naturlig bestanddel af vores huds fedt. Dette reduceres dog efter 40-års alderen, hvilket er med til at igangsætte hudens ældningsproces. Squalane ligner kemisk det naturlige squalene, men er mere stabilt over for iltning, hvorfor det kan bruges i hudplejeprodukter. Vores egen hud indeholder enzymer, som kan omdanne squalane til squalene.  Så ved at tilføre huden squalane kan vi altså hjælpe huden med at opretholde elasticiteten og smidigheden.

Squalans produkter virker dermed beskyttende, blødgørende og som transportmiddel for andre fedtopløselige stoffer, der herved kan trænge hurtigere og dybere ind i huden. De giver dybdevirkende fugt til huden uden at fedte. Derudover har de eftersigende en positiv effekt på hudproblemer som akne, eksem og rosacea, ligesom det reducerer alderspletter og reparerer beskadiget hud.

Squalanen i Squalans produkter er udvundet af 100% Ecocert-godkendte sukkerrør, og produkterne indeholder hverken parabener eller alkohol. Alle SQUALANs produkter er desuden parfumefri, veganske og certificerede af Allergy Certified.

Vind to sæt plejeprodukter fra Squalan til dig og en veninde.

På vores instagramprofil kan du lige nu vinde to sæt plejeprodukter fra Squalan, så I begge kan få lov at teste, hvor lækre de er for jeres hud. I sættet får I hver

  • SQUALAN Moisturizer Facial Oil – Denne anti-age olie regulerer hudens naturlige fugtniveau og reducerer rynker samt fine linjer. Desuden er Moisturizer Facial Oil tilsat en ren rapsolie som en ekstra fugtbooster, der holder på fugten i 24 timer og efterlader den blød med en smuk glød.
  • SQUALAN Bodyoil – SQUALAN Body Oil kan med fordel anvendes dagligt på tør hud eller lige efter badet for optimal fugtpleje. Den er især velegnet til sensitiv hud efter barbering og waxing og er så skånsom, at den også kan anvendes som babypleje af tørre og udsatte områder.
  • SQUALAN Cleansing Gel – Denne rensegel er mild, dybderensende og nærende. Den er rig på planteolier, der blødgør og nærer huden og Moringaolie, som er kendt for sine naturligt rensende egenskaber. Renser huden i dybden uden at udtørre. Egnet til selv den mest følsomme hud.

Find konkurrencen her eller læs mere om de forskellige produkter fra Squalan her.