Ovre på vores instagram-profil har

Devote Agency sammensat det lækreste, grønne festivalkit til sommerens festivaller.

Kittet er på højkant til dig eller en du synes skal forkæles med en række af virkelig lækre produkter.

Giveawayen indeholder:

1. Luksuriøs og skøn sovemaske fra danske Underprotection, som er designet under mottoet: Ethics & Aesthetics. Hvilket betyder at sovemasken er etisk forsvarligt fremstillet både i forhold til miljøet, samt med hensyntagen til de mennesker, der har lavet den. Sovemasken er ovenikøbet fremstillet af det reststof, der er til overs fra Underprotections tøj, så alt bliver udnyttet til det sidste og intet kasseres! Sovemasken Eye Mask Melina er lavet i det blødeste crepe af lyocell.

2.Lavera Solcreme Sensitive SPF30 til hele familen. Helt uden duftstoffer og er derfor velegnet til selv den sarteste hud. 100% naturlig. Da alle Laveras solprodukter, er med mineralsk (fysisk) solfilter, behøver du ikke smøre din solcreme på 15-20 minutter, før den skal virke. Mineralsk solfilter virker straks efter det er smurt på. En væsentlig fordel – især for børn. Lavera var i øvrigt den første producent, som tilbød 100% mineralsk solbeskyttelse. Lavera producerer selv de aktive ingredienser og benytter en særlig udviklet coating på mineralerne helt uden aluminium. Alle Lavera’s solprodukter er uden syntetiske filtre og er vandfaste, og beskytter tilmed mod både UV-A, UV-B og UV-C.

3.Yves Rocher my green summer – limited edition sommerkollektion består både af en vegansk makeup- og duftkollektion i miljøvenlig emballage. I giveawayen finder du en let parfumeret brusegelé til krop og hår med citrus og mynte.

4. En øjenskyggepalet i fine sommerlige nuancer inspireret af naturen. My Green Summer Eyeshadow Palette er en farvepalet til øjnene, hvor naturen har inspireret til de varme og harmoniske nuancer i brunt, bronze og kobber. Bestem selv, hvilket look du vil have, og vælg mellem to forskellige effekter: mat og perlemor. Med det praktiske spejl og det dejligt overskuelige format bliver paletten din bedste makeup-ven hele sommeren!

5. My Green Summer Lip & Cheek Crayon. 4 forskellige Crayons med ekstra meget farvepigment til både læber og kinder. Gå sommeren i møde med smukt glødende læber og kinder! De forskellige crayons er med cremet, smidig konsistens og ekstra meget farvepigment for smukke kinder og et sommerligt smil. De veganske penne er fremstillede af lindetræ fra bæredygtig dyrkede skove, som giver en smuk og naturlig udformning. De fåes i fem nuancer og kan anvendes til både læber og kinder. Farven kan påføres i forskellige intensiteter, afhængigt af hvor kraftig man ønsker sin læbefarve. De er godt pigmenteret og nemme at arbejde med.

6. My Green Summer Bronzing Powder Duo. Fineste veganske solpudder for en gylden glød og et perfekt solkysset look. Denne sommer kan du genopdage den klassiske Bronzing Powder Duo i begrænset udgave! En designserie inspireret af sommeren, opdelt i to matte nuancer der enten kan anvendes hver for sig til contouring, eller blandet sammen for et solkysset look.

7. Yves Rocher koncentreret shampoo. En innovativ formel, som gør, at den lille størrelse rækker til lige så mange vaske som en shampoo på 300 ml! Den plejer håret effektivt og blidt, så det bliver glansfuldt og blødt, og flasken er forsynet med et smart doseringslåg for at give den rigtige mængde til en vask. For hver solgt shampoo planter Yves Rocher desuden et træ under kampagnen Plant for the Planet.

Læs mere på: https://www.yves-rocher-fondation.org/en/

Indeholder over 98 % ingredienser af naturlig oprindelse – og ingen konserveringsmidler, silikoner parabener eller farvestoffer.

Biologisk let nedbrydelig formel, og flasken er lavet af genbrugsplast, som kan genvindes.

39 % mindre plast end i en flaske til 300 ml shampoo. Ligesom alle andre emballager fra Yves Rocher er flasken til Concentrated Shampoo udviklet af Yves Rochers emballageeksperter for at minimere dens påvirkning af miljøet. Takket være den koncentrerede formel rækker en flaske med 100 ml til 30 vaske, hvilket mindsker både mængden af plast og udslippet af drivhusgasser sammenlignet med en flaske med 300 ml.

8.Idun Lip balm

Veganskt læbebalsam. Idun Lip Balm er et perfekt produkt til tørre og ømme læber, som har behov for fugt og pleje! Kan med fordel også anvendes på andre tørre partier. Indeholder blandt andet olier fra rapsfrø, havre, shea og oliven samt voks fra solsikke.

9.Björn Axén Green Apple Dry Shampoo & Björn Axén Dry Shampoo Sweet Blossom

er begge perfekte mellem hårvaske for at friske håret op. De absorberer overskydende fedt fra håret og giver det en mat overflade. De kan også bruges som stylingprodukt, da de giver håret volume, tekstur og hold – med en meget tør konsistens, hvilket gør, at den ikke tynger håret, men derimod giver en let følelse i hovedbunden. Frisker effektivt håret op uden at give stivhed.

10. Smuk ankelkæde fra danske Pilgrim med en række naturlige muslingeskaller og et lille tvist i form af en enkelt guldbelagt muslingeskal i flot samspil med de øvrige. Kæden kan justeres, så den sidder perfekt på din ankel og fremhæver dine sommerbrune ben.

11. Smukke guldbelagte statement øreringe også fra Pilgrim der viderefører et klassisk, eksotisk design med referencer til antikke orientalske smykker. Smukke til et overdådigt bohemelook eller som et glimtende blikfang til det sorte outfit. Disse store creoler er dragende og pompøse. De udstråler styrke og feminin selvsikkerhed og er perfekte til nutidens kvinder.

Vi ville selv ønske at vi kunne vinde denne skønne, grønne og overdådige giveaway – og hvis du tænker det samme, så skynd dig over på vores Instagram, hvor konkurrencen foregår:)