Mandagsvisit 

//Mandagsvisit 

Mandagsvisit 


Hvem: Jane Faerber

Forfatter – blogger – foredragsholder.

Der er to ting, jeg gør tæt på hver eneste dag året rundt: Jeg laver mad og jeg skriver. Og med tiden er det blevet min forretning at gøre netop de to ting.

Hver dag skriver jeg på min blog Madbanditten.dk, som er en af Danmarks mest læste mad- og sundhedsblogs. Her deler jeg opskrifter og inspiration til et sundere liv.

Jeg har udgivet fem bøger. De handler mere eller mindre alle sammen om, hvordan man kan opnå mere velvære ved at spise en kost med masser af grøntsager, kød af god kvalitet og godt med sundt fedt.

Min seneste bog MADGLAD er lidt anderledes. Den henvender sig til børnefamilier og handler om, hvordan man kan lære sine børn at elske rigtig mad. At få børn til at spise brød og pasta og slik og kager er ingen sag, men at få dem til at gå nysgerrigt ombord i fx muslinger, artiskokker eller stærke oste er noget lidt andet. Og da jeg selv er den glade indehaver af to madglade og ikke mindst madmodige 10-årige, har jeg skrevet en bog, som giver et bud på, hvordan man når derhen.

 I bogen er der også opskrifter, og de er sukkerfrie og glutenfrie. Ikke fordi jeg mener, at alle børn bør leve sådan, men mere som modvægt til den traditionelle opfattelse af ”børnemad”, der tit er baseret på brød, pasta og sukker.

At skære ned på sukker behøver ikke være kedeligt. Fx laver vi tit æblenachos, når vi skal hygge os i weekenden. Ungerne synes, det er en fest og elsker at være med til at pynte den. På søndag deler jeg opskriften her på Copenhagennotes.

 

By |2016-08-01T06:15:22+01:00august 1st, 2016|København|0 Comments

Leave A Comment

%d bloggers like this: